A karácsonyi étkezőasztal ékei: hajtogatott szalvéták. Fotók, videós útmutatók

hirdetés

 A szalvétahajtogatás a vendéglátás művészetének része, a szép teríték pedig hozzátartozik az ünnephez. A dekoratívan hajtogatott szalvétákkal elkápráztathatjuk szeretteinket, vendégeinket. A szalvétákat személyessé tehetjük, ha kis ajándékokat csúsztatunk a hajtásokba.

Az alábbi ötletek nagyobb méretű, jó tartású papír és textilszalvétával egyaránt megvalósíthatók. A textilszalvétát vasaljuk ki hajtogatás előtt, keményítő spray-vel is befújhatjuk, így jobb tartása lesz; ha a forma megkívánja, az éleket vasalással tökéletesíthetjük.

itzfitz_etsy
Csak egy masni. A barkácsfilc hálás anyag, nem kell beszegni. Fotó: itzfitz, Etsy
spoonforkbaconcom
Névre szóló rozmaring szalvétagyűrű (vagy minikoszorú). Fotó: www.spoonforkbacon.com
yummy-mummy-kitchen
Rozmaring + kenderzsineg. Az egyszerűség jegyében. Fotó: yummy-mummy-kitchen

Bonyolultabb hajtogatások lépésről-lépésre

Variációk egy témára: karácsonyi terítékek

Gyorsdekor: így készíthetsz mini masnit két perc alatt

Öltöztessük ünneplőbe az étkezőt: 23 kreatív karácsonyi terítékötlet

Életszépítők

(Egy)személyes hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

Loading...

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás