Bundás almaszeletek

hirdetés

Gyorsan elkészíthető ízletes desszert: almaszeletek bundában. 

Elkészítés

Az almákat meghámozom, óvatosan kivájom a magházukat, és nagyjából 1 centi vastag szeleteket vágok belőlük. Megforgatom őket fahéjas porcukorban. Sűrű palacsintatésztát készítek (3 almához 2 tojásból készítettem). A sűrű masszában megforgatom az almaszeleteket, és nem túl forró főzőlapon, vagy közepes lángon teflonos palacsintasütőben mindkét oldalukat pirosra sütöm. Az almaszeletek kicsit megpuhulnak, de nem esnek össze.

Tálalási tipp: a még forró, vagy meleg almaszeletekre fahéjas porcukrot szórok, majd egy-egy gombóc vaníliafagyi kerül rájuk. Házi gyümölcslekvárral is nagyon finom!

Életszépítők

Hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

Loading...

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás