Fűszeres aszalt szilvás-diós golyók. Gasztrobloggerek kedvenc receptjei

hirdetés

Ezúttal a Szeretetrehangoltan c. blogról hoztunk egy kedvenc receptet.
A Szeretetrehangoltan blog egyszer csak lett, éppen 4 éve. Pillanatképek az életemből. Ízlelések, észlelések. 25 éve vegetáriánusként, a táplálékom 70 százalékban nyers feldolgozatlan növények, zöldségek, gyümölcsök. A családomnak főzök. Többnyire a környezetemben, vadon, kertemben termett, szezonális zöldségekből/gyümölcsökből, sok-sok gabonával, fűszerrel, gyógynövénnyel, ehető virággal, az alapokig leegyszerűsítve. Molnár Ágnes vagyok.

Fűszeres aszalt szilvás-diós golyó

Egy csipet aszalt gyümölcsöt, ha összerágunk egy csipet olajos magocskával, mennyei ízharmóniában lesz részünk. Szeretem-desszert. Energizáló, tápanyagokban gazdag falat. Egészséges kényeztetés.

Hozzávalók

1 adag tisztított dió
1 adag aszalt szilva
őrölt fűszerek (fahéj, szegfűszeg stb.)

Elkészítés

Aprítógépben morzsásra daráltam. Nedves (picit nedves) kézzel, falatnyi golyókat formáztam belőle. Zárható dobozba raktam, és hintettem a tetejére csipetnyi fűszert.

Fotók, recept: www.szeretetrehangoltan.blogspot.hu

 

Életszépítők

(Egy)személyes hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

Loading...

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás