Gyorsan finomat: sajtos párna réteslapból

hirdetés

hirdetés

Gyorsan, könnyen elkészíthető finomság.

Hozzávalók 16 darabhoz

1 Szarvasi Mozzarella sajt

100 g feta sajt

100 g natúr sajtkrém

4 rétes lap

kevés liszt és víz

olaj a sütéshez

Elkészítés

A mozzarellát és a fetasajtot reszeljük le, és keverjük össze a sajtkrémmel.

Egy tiszta konyharuhát nedvesítsünk be, és tegyük rá a réteslapokra, mindig arra, amelyiket éppen nem használjuk.

A felpuhított réteslapokat terítsük szét, vágjuk négy egyenlő szélességű csíkra.

A lisztet és a vizet keverjük össze (ragacsos masszát kapunk).

A réteslap alsó részére tegyünk egy kisebb evőkanálnyi sajttölteléket. Hajtsunk rajta egyet úgy, hogy háromszög formát kapjunk, majd folytassuk a hajtogatást, tartva a háromszög formát.

A végén ragasszuk össze a tésztát a ragacsos masszával.

A megtöltött sajtos párnákat forró olajban süssük aranysárgára. Nem kell sokáig sütni, ügyeljünk arra, hogy ne nyíljanak szét!

hirdetés 

hirdetés 

Receptajánló

Rántott mozzarella golyó. Laktózmentes sajtból is elkészíthető!
Rántott mozzarella golyó. Laktózmentes sajtból is elkészíthető!

hirdetés

Életszépítők

Hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás