Húsvéti receptválogatás. Főételek, saláták, sós sütik, ínycsiklandó desszertek, krémlikőrök

hirdetés

hirdetés

Receptválogatásunk húsvétra.

Narancsos linzerek díszesen

Recept itt >>

A megunhatatlan teasütemény: két régi családi recept linzerkarikához

Kreatív sütik: színes marcipánnal, csokival, kandírozott ibolyával, cukorgyönggyel díszített linzer, isler

Franciasaláta, kaszinótojás

Recept itt >> 

Húsvéti lencsesaláta

Recept itt >> 

Kreatívan a konyhában: céklalében pácolt töltött tojás

Rozmaringos kacsasteak

Recept itt >>

Lazac steak 

Recept itt >> 

Franciasaláta főtt tojással gazdagítva

Tormás sajtkrémmel töltött fánk égetett tésztából

Sajtkrémes répatorta

Réteges tökmagos pogácsa

Fahéjjal töltött briós

Három az egyben: foszlós fonott kalács háromféle ízesítésű tésztarúdból

Húsvéti fonott kalács

Mandulás pogácsa. Régi recept, erdélyi mestercukrásztól

Tavaszi katica keksz

Kelt kuglóf. Régi családi recept

Whisky krémlikőr

Recept itt >> 

Édes gasztroajándék: narancstrüffel

Édes kényeztetés: csokoládés trüffel

Kedvenc kontyalávaló: így készül a narancsos csokoládélikőr

Jobb, mint az eredeti: készítsünk ír krémlikőrt házilag!

 

hirdetés

Életszépítők

Hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás