Kupica, ami nem törik, csak olvad. Italkínálás kreatívan: kipróbáltuk a jégpohárkészítő szettet

hirdetés

hirdetés

A jégpohárkészítő szettel formás kis poharakat – kupicákat – készíthetünk, űrtartalma miatt elsősorban hűtött röviditalokhoz, likőrökhöz ajánlott, de bármilyen italt tölthetünk bele. Bólét, gyümölcslevet, hideg kávét…

A szettel 12 kupica készíthető. A forma 3/4 részét vízzel kell feltölteni, erre kerül a zöld színű zárórész, és mehet a fagyasztóba. Minél tovább hűtjük, annál masszívabb poharakat kapunk.

jegpohar1 jegpohar2 jegpohar3 jegpohar4 jegpohar5

A jégpohár nyári melegben relatíve lassan olvad, helyezzünk kis tálcát alá, hogy a víz ne az asztalra, terítőre csepegjen. Látványos és kreatív megoldás a jégkocka és a kupica helyettesítésére. Meleg, langyos italt természetesen nem célszerű beletölteni, de a szobahőmérsékletű italokat pillanatok alatt lehűti.

ITT RENDELHETŐ >>

A fotón látható jégkupicában házi készítésű diólikőr látható. Készítését korábban ismertettük.

hirdetés 

hirdetés 

Kapcsolódó összeállítások

Fűszeres diólikőr zöld dióból
Fűszeres diólikőr zöld dióból
Csak hűtve jó az édes-keserű limoncello. Így készül az olasz citromlikőr!
Csak hűtve jó az édes-keserű limoncello. Így készül az olasz citromlikőr!
Jobb, mint az eredeti: készítsünk ír krémlikőrt házilag!
Jobb, mint az eredeti: készítsünk ír krémlikőrt házilag!

 

hirdetés

Életszépítők

Hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás