Egy csipetnyi Magyarország Pirostól. Azonnal nyomtatható magyaros készségfejlesztők, foglalkoztatók, színezhető falinaptár és ajtódísz

hirdetés

hirdetés

Nemzeti ünnepünkre jobb készségfejlesztő játékokat, kreatív foglalkoztatókat aligha találnánk az ovis, kisiskolás korosztály számára. Markovics-Várnagy Piroska egy csipetnyi Magyarországot álmodott meg kis csibészeknek, weboldalán szabadon felhasználható sablonokat, színezőket kínál alkotókedvű gyerekeknek, felnőtteknek. 

Piroska három gyermek édesanyjaként kezdett a magyaros készségfejlesztők, foglalkoztatók kivitelezésébe.  Olyan játékokat tervezett, melyek a megszokottól eltérő megközelítésben ismertetik meg a gyerekekkel a népi kultúrát, a magyar hagyományokat. Igényes kivitelezésű, könnyen elkészíthető kreatív ötleteket kínál, nincs más dolgunk, mint kinyomtatni a lapokat, elővenni az ollót, ragasztót, ceruzát, festéket.

Színező

A képre kattintva érhető el az A4 méretű nyomtatható változat

2017-es színezhető naptár

Kétféle méretben nyomtatható – a kép alatt mutatjuk

A6 méretben 3 db A4 oldalra 1 oldalon 4 hónappal >>

A4 méretben 13 db A4 oldal, 1 oldalon 1-1 hónap + 1 előlap >>

Színezhető ajtódísz

A képre kattitntva érhető el az A4 nyomtatható méret

Huszár, menyecske papírgurigából

Nyomtatás után csak színezni kell, majd kivágni és papírgurigára ragasztani. A huszár sisakja és a pántlika színes kartonból kivitelezhető. A képre kattintva érhető el a nyomtatható sablon.

Piros a Facebookon >>

 

 

 

hirdetés

Mesterházy Mónika

Életszépítők Magazin alapító-főszerkesztő

Noha írni, olvasni mindig is szerettem, nem készültem az újságírói pályára. Gyerekkoromat a zene töltötte ki (harmóniumon, orgonán játszottam), érdekeltek a művészetek. Kreatív irányultságom ellenére érettségi után úgy döntöttem, hogy hivatásos segítő leszek. A sors azonban más irányba terelt; főiskolásként egy napilap szerkesztőségében kötöttem ki, így lettem végül "médiás". Végzettségeim szerint diplomás szociális munkás, kiadványszerkesztő, újságíró, intézményi kommunikátor vagyok. A munkában igyekszem az érdeklődésemet követni. Sok minden érdekel, ezek esszenciája ölt formát az Életszépítők Magazinban.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés