Lásd másképp a világod! 30 napos kihívás. Töltsd le, nyomtasd ki, csináld végig!

Ingyenesen letölthető, nyomtatható füzetet – harminc napos kihívást – állított össze Nagy Brigitta (Brigó), a Haverok és én blog szerkesztője. Azoknak készült, akik, ha csak minimálisan is, de változást szeretnének a mindennapjaikban, esetleg kipróbálnának valami újat.

– A kihívás teljesítésének módja roppant egyszerű! Napról-napra haladj, a megadott sorrendben, ne hagyj ki egyetlen napot, feladatot sem! Ha megakadtál vagy nincs időd a következő napon tovább haladni, semmi baj, a lényeg az, hogy legközelebb ott folytasd, ahol abbahagytad!

 

A 30 napos kihívást a ahaverokesen.hu blogon találod >>

Közvetlenül is letöltheted, INNÉT >>

Brigó autoimmun betegséggel élőknek hozta létre a tematikus weboldalt és a blogot – rengeteg hasznos információt találnak és személyes történeteket is megismerhetnek az olvasók.

– Írásaimmal sorstársaimért kívánok harcba szállni egy olyan világban, ahol néha kihalás szélére taszítjuk a toleranciát, együttérzést, elfelejtünk emberek lenni, embernek látni másokat. Tájékoztatni szeretnék, autoimmun betegségekről, a velük való együttélésről, gyógymódokról, küzdelmekről. Szeretném bemutatni az első tünetektől, a harcba szálláson át, kisebb csatákon keresztül azt a háborút, amit mi, betegek vívunk.

Olykor mi, akik különféle nyavalyával küzdünk, elfelejthetünk alapvető dolgokat, mint például azt, hogy adjunk magunkból. Adjuk időnket akkor, amikor el kell magyaráznunk a különféle tünetet, ami kínoz bennünket, a türelmünket, amikor a környezetünk tehetetlenségében dühösen reagál vagy tudomást sem kíván venni állapotunkról. Harcolni szeretnék, és adni. Adni annak, aki beteg, adni annak, aki nem. Írni, tájékoztatni, támogatni – írja Brigó.

hirdetés
1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] elérhető itt. Az Életszépítők Ökokreatív Életmód Magazin ajánlásában pedig itt olvasható. Címével ellentétben nem csak az új esztendő köszöntésére alkalmas, remélem […]

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − nyolc =

hirdetés