A jó iskolatáska…

Egy jó iskolatáskába belefér minden, aminek bele kell férnie: 2-4-6-8-10-12-14 tankönyv és munkafüzet, emeletes tolltartó, ilyen-olyan fontos iskolaszer, és még a tízórais doboznak is jut elég hely. A jó iskolatáska fakkos és oldalzsebes, tehetsz bele kis palackot, kulacsot, zsepit – egy-egy titkos otthoni kincset. A jó iskolatáska anatómiai és ergonomikus, hogy bírja a terhelést a gyerek gerince. A jó iskolatáskának tartása van, ha nem használják, akkor sem omlik össze, áll, mint a cövek. A jó iskolatáska tele van hevederrel, mégis pillekönnyű, akár egy balerina. (Végül is egy pille is megnőhet nagyra, egy kilónál lehetőleg nyomjon többet…)

Nagy dolog az első iskolatáska – a gyermek eleinte nem is bírja el. A jó iskolatáskához erő kell. A jó iskolatáskát elsőben elég hetente kétszer megmozgatni, hétfőn és pénteken. A jó iskolatáska feldobja a tantermet: színes, mintás és van fényvisszaverője.

A jó iskolatáskát mindenki szereti, de legjobban a gyermek.

A jó iskolatáska nem olcsó, mert minden iskolásnak kell egy, de a jó iskolatáska nem feltétlenül kerül 20-40 ezerbe. A legjobb, ha év közben veszed meg, mert augusztusban nagy a keletje. Ne fájjon nagyon, ha jó iskolatáskára költesz! A jó iskolatáskát két-három évig használja a gyermek; tisztítható, nem megy könnyen tönkre.

A jó iskolatáskához fontos emlékek fűznek: sietős reggelek, hajszás délutánok, kudarcok, örömök, barátságok, sikerek…gyorsan telő tanévek. Ezért is fontos, hogy az iskolatáska ne csak praktikus, hanem szép is legyen.

***

Jó iskolatáskák a www.polotranszwebshop.hu webáruházban >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − egy =

hirdetés