Öko-trendi Amazonas lábbelik. Környezetbarát flip flop papucsok és gladiátor szandálok Brazíliából

Már Magyarországon is elérhetők a világszerte népszerű szandálok és flip flop papucsok. A környezetbarát Amazonas lábbelik különlegessége, hogy teljesen lebomló alapanyagok felhasználásával készülnek; divatosak, színesek, kényelmesek.

amazonas_fAz Amazonas szandálok és papucsok minden apró részletükkel kötődnek a dél-amerikai országhoz. A lábbelik tervezésekor az egyik legnagyobb inspirációt az Amazonas esőerdő adja, innen ered a névválasztás is. Egy ilyen lenyűgöző dzsungelben pedig számos ihletforrás lakozik, melyek a márka kollekcióiban meg is mutatkoznak.

A brazil kultúra hihetetlen sokszínűsége tetten érhető a dizájn kialakításában is. Azonban nem csak ilyen vonatkozásban kötődik az országhoz a márka, minden alapanyag Brazíliából érkezik és a gyártás is teljes mértékben ott történik, így kijelenthetjük, hogy az Amazonas egy 100%-ig brazil vállalat.

Bármely kollekcióról is beszélünk, az egyedi színvilág igaz minden egyes termékre. Még a klasszikus Flip Flop papucsok is új értelmet nyernek a különleges színeknek köszönhetően. A szandálok sajátos kialakítást kaptak és olyan vibráló árnyalatokban érhetők el, mint a smaragdzöld vagy a napsárga.

Ha valaki igazán feltűnő szandálra vágyik, bátran ajánljuk számára a nyár egyik nagy slágerét, a gladiátor szandált, melyet akár a szivárvány minden színében választhatunk magunknak.

amazonas_szandal_10-horz

 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az Amazonas lábbelik azon kívül, hogy káprázatosak, még környezetbarátok is, hiszen lebomló alapanyagok felhasználásával készülnek.

 

 

amazonas_szandal_6-horz

 

Ha ti is szívesen tündökölnétek ilyen gyönyörű és környezetbarát szandálban, látogassatok el a Tranzitshop oldalára.

fun (1)

Facebook: Amazonas Sandals HU

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenegy − 2 =

hirdetés