Amikor a nő igényli jobban a szexet. „Szerettük egymást, de nem akartam lemondani a szenvedélyről.” Réka története

hirdetés

A vízcsapból is az folyik, hogy a férfiakat a szex vezeti, és azért csalják meg sokan a párjukat, mert a nő, a társuk nem adja meg nekik, amire szükségük van, ők pedig mennek az ösztöneik után. A szerelem mámorító időszakában a szex általában jól működik, aztán egy idő után beáll egyfajta ritmus, megszokás. Az együttlétek ritkulnak, a vágy intenzitása is csökkenhet, kialakul a két emberre jellemző rutin a szexben. Ismerik egymást, tudják, mi a jó a másiknak. De nem csak ezen múlik. Hanem azon is, hogy mennyire igénylik a szexet, milyen a szexuális étvágyuk. Tévesen gondoljuk azt, hogy a férfiak libidójával nem tud versenyezni a női. Persze versenyről szó sincs, vérmérséklet kérdése az egész.

sex_woman

Huszonhat évesen jöttem össze Ferivel. Jóképű pasi, bomlanak érte a nők. Adrien Brody magyar kiadása. Nem tudhattam, milyen, amit láttam belőle, az tetszett. Kapcsolatunk elején úgy tűnt, hogy nagy szexuális étvággyal van megáldva. Jó volt vele, nem voltak tabuk a szexben. Elég hamar összeköltöztünk. A szex a negyedik hónaptól kezdett el-elmaradozni. Heti egyszer igényelte, akkor is menetrendszerűen, mintha a heti letudni valókhoz ez is hozzátartozna. Eltűnt a spontenaitás, a játékosság, az izzás, annak az igénye, hogy (idézőjelben) bárhol, bármikor szerethetjük egymást.

Gyakrabban igényeltem nála az együttléteket, ezért kénytelen voltam ennek ilyen-olyan formában a jelét adni, rendszeresen én kezdeményeztem. Apró kis trükköket vetettem be, hogy a vágyát felébresszem. Olyankor nem tanúsított ellenállást, de egy idő után éreztem, hogy nincs ínyére a dolog. Egyszer csak kibukott belőle: zavarja, hogy folyton (!) szexelni akarok.

Lefagytam. Nem is az volt az érdekes, illetve számomra inkább fájdalmas, hogy heti 3-4 alkalommal is képes lennék vele szexelni, hanem az, amivel szembesített: így nem tud férfi lenni mellettem.

Teljesen normális értékrenddel bíró, magabiztos, jóvágású férfiként úgy gondolta, hogy egy nő nem kezdeményezheti a szexet. Az a férfi privilégiuma. 

Nehezen tettem túl magam a dolgon. Együtt éltünk, minden másban harmónia volt. Feri tisztességes, normális ember, hűséges és családcentrikus, olyan, akiről a nők álmodnak – ezért őrlődtem egy darabig. Feláldozzam a szexet a kapcsolat, az érzelmi biztonság kedvéért? Mi lesz velünk 20 év múlva, ha már az elején akadozik a szex? Úgy élünk majd egymás mellett, mint a barátok? Nem akartam lemondani a szenvedélyről. Mindezt komoly döntéshelyzetként éltem meg. Nem egyszerű normális férfit találni…

Kapcsolatunk rohamosan kezdett elhidegülni, hiába kötődtünk egymáshoz lelkileg. Nem ment a szex. Leálltam a kezdeményezésekkel, ő pedig már heti egyszer sem akarta – érezte bennem a gátat. Hónapokig éltünk így egymás mellett… Aztán megcsaltam egy munkatársammal. Elmondtam neki. Kiborult. Szakítottunk. 

Egy darabig tudtunk egymásról, beültünk néha egy-egy kávéra beszélgetni. Ő – anélkül, hogy minősíteném – teljesen más típusú lányt választott, én pedig olyan férfival élek, aki a szexet nálam (is) jobban igényli, így át tudom érezni, milyen lehetett Ferinek, amikor én voltam sok

 

Nincs szex, babám! Ha kialszik a vágy

 

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés