Perfect Physique: magyar trénerek által kidolgozott új szemléletű edzésmódszer, saját testsúlyos tréningekkel

Két emeleten, összesen hétszáz négyzetméteren, kizárólag saját testsúlyos tréningek várják az Art Of Body edzőközpontba látogatókat. Több újdonsággal is szolgálnak a trénerek: újszerű edzői szemlélet, széles korosztályspektrum, edzés és jókedv egyszerre. Ez a Perfect Physique.

plakát

Szakács Ottó és Peczár Tímea, a Perfect Physique edzésmódszer kidolgozói

A Perfect Physique Peczár Tímea és Szakács Ottó alapítók által kidolgozott újszerű edzésmódszer, ami a saját testsúlyunkkal végzett gyakorlatok közül azokat emeli ki, melyek nem terhelik meg az ízületeket, könnyen megtanulhatók és elvégezhetők. A módszer a hagyományos mozgásformákat részesíti előnyben; úgy formálja a testet, hogy közben visszatér az alapokhoz.

Aki nem akar, vagy nem szeret gépekkel edzeni, a pesterzsébeti Art Of Body termeiben, higiénikus környezetben megtalálja a számításait.

Az egészség mindenek előtt!

Amitől az edzőterem koncepciója merőben eltér a hasonló mozgási lehetőségektől, az a sportolás megközelítése. A középpontban az egészség, annak javítása és megőrzése áll. Ennek értelmében dolgozták ki a Perfect Physique edzésmódszert, és emiatt létesítettek az tréningek utáni regenerálódást segítő sószobát, szaunát, ezért dolgozik masszőr, csontkovács és táplálkozási tanácsadó is a központban.

Az egészség középpontba állításával a mozgásformák megóvnak a sérülésektől, de meglévő problémákon is tudnak javítani. Az edzésmódszerrel kezelhetők és javíthatók a sport- és ízületi sérülések, a vérnyomás- és vércukorproblémák, a keringési zavarok, de akár a gerincsérv is. További „mellékhatás” a testsúly ideális elérése, valamint a feszes izomzat.

art_of_body_1 art_of_body_2

art_of_body_3 art_of_body_5

Nem csak edzésmódszer – szellemiség is

A befogadásra és bátorításra épülő szellemiség végezettségtől, kortól és nemtől függetlenül érezteti hatását: az Art Of Body edzőközpont népszerűsége egyre nő. A termet – kihasználva a rendkívül széles korosztályspektrumot – három éves kortól hatvanöt éves korig látogathatják gyerekek, nők, férfiak. A profi és empatikus személyzet mind az edzéseken, mind azok előtt és után is segíti a látogatókat, a családias és baráti környezet pedig otthonossá teszi az itt eltöltött időt mindenki számára.

Webajánló

Art of Body Gym – a test művészete

Edzések

Art of Body a Facebookon

(X)

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × négy =

hirdetés