Ha túl sok otthon a bögre: praktikus tárolók gyűjtőknek

hirdetés

hirdetés

Sokan vagyunk, akik szeretik a szép bögréket. Újabb és újabb egyedi darabbal bővül a készlet, ám a tárolásuk egy idő után problémássá válik: a csészék, bögrék kinövik a konyhaszekrényt, vagy – ha van elég hely – azon kapjuk magunkat, hogy gyűjteményünk becses darabjai nincsenek szem előtt.

Olyan sok minden lesz szép, ha jobban megnézed. Mutatjuk legújabb bögréinket!

Hogyan tároljuk a bögréket úgy, hogy mindig gyönyörködhessünk bennük, ugyanakkor ne foglaljanak túl nagy helyet? Íme, néhány ötlet!

A nyitóképen látható változat a legkézenfekvőbb, egyúttal legegyszerűbben kivitelezhető, nem különösebben helyigényes megoldás: csináltassunk kedvenc bögréinknek fakkos fali polcot.

Nagyon ötletes! Lábon is megálló, de akár a falba is beépíthető – gipszkartonnal – ez a polc. Szép képkeretbe foglalták (asztalosmestereknek nem túl nagy kihívás)
Fotó: stylecaster
Ha nincs túl sok bögrénk, ez a megoldás: rendszeresítsünk számukra akasztót
Fotó: House to Home
Fakkos fali polc – 42 férőhelyes
Fotó: İlgili Bilgili
Ha csak egy kis falrészlet tehető szabaddá, ez a megoldás tökéletes! Rusztikus stílus, de elkészíthető modern konyhákba is, a deszka tetszés szerint festhető, és más akasztókat is használhatunk
Fotó: hgtv
Falra is rögzíthető, de – ha van elég hely – a konyhapultra is helyezhető Fotó: etsy
Bögre tároló
Fotó: PineWoodLights, etsy
bögre
Fotó: www.ofloinndecor.com
bogrek
Fotó: www.amazinginteriordesign.com
il_fullxfull.908585902_69la
Fotó: BelleVieArtDecor, etsy
Polc bögrékhez
Fotó: SpatiulConstruit

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés