Bőrradír házilag: szódabikarbónás hámlasztó normál és zsíros bőrre

hirdetés

hirdetés

A szódabikarbóna bőrradírként is kiaknázható. Kiváló pórustisztító, finom szemcséivel kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, puhítja a bőrt.

A bőrradír nagyon egyszerűen elkészíthető. Két evőkanál szódabikarbónát keverjünk össze 2 teáskanál kanál szénsavmentes ásványvízzel. Sűrű masszát kapunk. Mindig kis adagot készítsünk, amennyit azonnal fel is használunk.

A keveréket vigyük fel az arcbőrre és körkörös mozdulatokkal radírozzuk vele végig az arcbőrt – az érzékeny szem alatti részt hagyjuk ki. Egy-két percig masszírozzuk az arcbőrt, majd langyos vízzel alaposan öblítsük le. A szódabikarbóna apró szemcséi kíméletesen és alaposan tisztítanak.

Tapasztalataink szerint a szódabikarbónás bőrradír az arcbőrt puhává, simává varázsolja, nem szárítja. Alkalmazása után vigyünk hidratálót – vagy ha este radírozunk, éjszakai krémet – az arcbőrre.

Normál, zsíros, vegyes bőrtípusra ajánljuk. Sebes, aknés bőrre ne alkalmazzuk! Testradírként is alkalmazhatjuk.

Zsíros arcbőr esetén mézet is keverhetünk az arcradírba. Mennyiségek: 1 evőkanál szódabikarbóna, 1 kávéskanál méz, néhány csepp ásványvíz.

hirdetés 

hirdetés 

Hasonló összeállítások

Természetes szépítőszer: így készíthetünk mákos-joghurtos bőrradírt!
Természetes szépítőszer: így készíthetünk mákos-joghurtos bőrradírt!
Joghurtos-epres testradír
Joghurtos-epres testradír

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás