Bútortuning kerámia fiókgombokkal

Egészen apró változtatás is elegendő néha ahhoz, hogy megújítsuk – alapvetően jó állapotú – bútorainkat. Például egy szép fiókgomb. Sokféle fiókgomb kapható, ami – a bőség zavara miatt – nem könnyíti meg a választást; eredendően azt kell mérlegelnünk, hogy milyen jellegű gomb passzolna a bútorhoz és a helyiség stílusához, színvilágához. A nappalinkban álló antik, tömörfa fiókos, ajtós szekrényhez kerestünk új fiókgombot – megtaláltuk a megfelelőt!

A szekrényt – részben tálalóként funkcionál – néhány éve egy egzotikus – zömében távol-keleten gyártott – bútorokat forgalmazó üzletben szereztük be. Az eredeti fiókgombok és fogantyúk antik hatású, kopottas fém karikák, melyekkel ugyan semmi bajunk nem volt, azt leszámítva, hogy valahogy nem estek kézre, főleg a gyakran használt fiókrésznél. Részben ennek köszönhető, hogy eldöntöttük: a kissé jellegtelen fém fogantyúk helyett kapjon tetszetősebb fiókgombot a bútor.

A helyiségben a bézs-barna árnyalatok dominálnak, így esett a választásunk a Bútortuning webáruház törtfehér, rózsa formájú kerámia fiókgombjára. Szépen kimunkált gomb, kézre esik, jó a fogása (5 centi átmérőjű).

Az átalakulás folyamata, képekben

Kerámia fiókgombok

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + öt =

hirdetés