Megérkezett az USA legkedveltebb bőrápolója! (X)

Az USA-ban a bőrgyógyászok által leginkább ajánlott hidratálók Magyarországot is meghódították! Ismerd meg Te is a bőrápolás új dimenzióját!

Az USA vezető hidratáló termékcsaládja már Magyarországon is!

Az USA-ban a bőrgyógyászok által leginkább ajánlott hidratáló termékcsalád a CeraVe közel egy éve jelent meg Magyarországon és egy teljesen új távlatot nyitott a bőr (és különösen a száraz, atópiás bőr) természetes egyensúlyának visszaállításában. Ismerjük meg a ceramidok izgalmas világát!

Minden CeraVe termékben vannak ceramidok

A ceramidok olyan lipidek, amelyek segítenek támogatni a bőr védőrétegét és megtartani a nedvességét. Ezenkívül a ceramidok segítenek védeni a bőrt a külső hatásoktól, mint az irritáló anyagok és a légszennyezés. A ceramidok megfelelő aránya nélkül a bőr védőrétege sérülhet, ami kiszáradáshoz, viszketéshez és irritációhoz vezethet.

A bőr védőrétegének 50%-át is a ceramidok adják.

Bár a bőr természetesen is termel ceramidokat, ezek a meleg víz, szappanok, egyes környezeti hatások és kémiai anyagok hatására lecsökkenhetnek. A bőr ceramidokat tartalmazó bőrápolókkal történő feltöltése, segít támogatni a bőr védőrétegét, ami növelheti a bőrben lévő nedvesség szintjét.

Minden egyes CeraVe termék legalább három alapvető ceramidot tartalmaz a bőr védőrétegének támogatásáért. Az tisztítóktól, a hidratálókon át a kéz- és lábápolóig, minden CeraVe terméket a bőr védőrétegének szem előtt tartásával fejlesztettek ki. Mivel ceramidok természetesen is előfordulnak a bőrben, minden bőrtípusra megfelelőek—beleértve a zsíros, pattanásokra hajlamos és érzékeny bőrt is.

A Cerave azonban nem csak száraz bőrűeknek kínál termékeket!

Bár a CeraVe elsősorban hidratáló termékeivel vált az USA vezető testápoló márkájává, a pattanásos bőrűeknek is kínál megoldást. A zsíros, pattanásos bőr kezelésének első fázisa az arctisztítás. Ennél a fázisnál figyelnünk kell arra, hogy olyan arclemosó-tisztító szappant alkalmazzunk, amely eltávolítja a zsíros réteget az arcról, ugyanakkor nem szárítja ki a bőrt.

A CeraVe-nek erre is van válasza, hiszen arcápoló programjában a hidratáló tisztító habzó gél felel azért, hogy a tisztítás során ne száradjon ki az arcbőr.

A felhasználók és a bőrgyógyászok visszajelzései alapján a CeraVe a ceramidok segítségével valóban rendkívül hatékony hidratáló, ráadásul mindezt a bőr természetes védőrétegének megerősítésével, visszaállításával éri el.

A CeraVe egy újabb remek lépés afelé, hogy a szervezet öngyógyító folyamatainak segítségével állítsuk helyre a bőr külső hatások miatt felbomló természetes egyensúlyát.

 

Cikkajánló >>

(X)

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 − egy =

hirdetés