Csicseriborsókrém gazdaságosan – így készíthetünk hummuszt házilag!
A hummusz szezámpasztával dúsított csicseriborsókrém, melyet a közel-keleti országokban előételként fogyasztanak többnyire lapos pita kenyérrel. Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható. Finom mártogatós, kiváló ízesítője a szendvicseknek, gyakori kísérője salátáknak, csirke-, hal- és zöldségételeknek. A hummusz alapanyagainak köszönhetően rendkívül tápláló étel. Kenyérrel fogyasztva teljes értékű fehérjeforrás, sok kalciumot, magnéziumot, cinket, vasat, mangánt, rezet, valamint E- és B-vitaminokat tartalmaz. Rosttartalma … Bővebben: Csicseriborsókrém gazdaságosan – így készíthetünk hummuszt házilag!
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba