Csináld magad! falinaptár 2017-re. Scrapbook-technikával is díszíthető. Praktikus, kreatív és személyre szabott ajándékötlet

Egy falinaptár, amit te tölthetsz meg tartalommal. Tetszés szerint dekorálhatod, feliratozhatod, képeket ragaszthatsz bele. Ha praktikus és személyre szabott ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, barátaidat, ha kreatív vagy, ez a naptár neked való!

A falinaptár anyaga matt fekete papír – üresen komornak tűnhet, de éppen arra vár, hogy színekkel, hangulatokkal, emlékekkel töltsd meg. Fotók rögzítéséhez ideálisak a könnyen visszaszedhető dekoratív, mintás, színes washi tape rizspapír ragasztószalagok.

photome_falinaptar2

A spirálkötésű álló formátumú falinaptár papírminősége kiváló feliratozáshoz, festéshez is. A matt fekete felületen jól mutatnak a fehér, ezüst, arany, bronz (alkoholos vagy zselés) tollal, filccel írt szövegek, míves kalligráfiák, és a kézzel rajzolt motívumok is.

Kezdő vagy haladó szintű scrapbook-alkotásokkal is dekorálhatók az oldalak.

photome_falinaptar7

Hogy mivel díszítjük, az elsősorban attól függ, kinek szánjuk. Ha családtagot szeretnénk meglepni vele, készíthetünk fotómontázsokat. Például apa-fia tematikájút.

photome_falinaptar3

Elő a családi fotókkal!

photome_falinaptar8

Apa és fia

photome_falinaptar9

Matricákkal, ragasztható díszítőelemekkel is feldobhatjuk a naptárt

A falinaptár 20,5 x 29 centiméteres, melyből 20,5 x 17 centiméter a díszíthető felület. 14 lapból áll a karton hátlapot és az előlapot is beleszámítva; a havi felosztású naptár részen a névnapok és az ünnepek láthatók. 

photome_falinaptar6

photome_falinaptar4

a4_spiralozott_naptar_photome_2017

A falinaptár megrendelhető ITT >>

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 19 =

hirdetés