DOT for You. Papír a javából! Egyedi tervezésű kártyák, képeslapok, poszterek, noteszek Erika műhelyéből

Ha kedveled az egyedi tervezésű, magas minőséget képviselő noteszeket, jegyzetfüzeteket, képeslapokat, ajándékkártyákat, a DOT for You csapatát ismerned kell! A folyamatosan megújuló termékkínálatban mindenki megtalálhatja a neki tetsző dizájner nyomdai termékeket. Egyéni igényeket is teljesítenek, ha valamilyen jeles alkalomra lenne szükséged ajándékkártyára vagy más papírtermékre, Erika csapata remek választás!

Baglyas Erika, a kortárs magyar képzőművészeti élet középgenerációjának meghatározó alakja, 2015-ben alapította a DOT for You design márkát. 

Baglyas Erika 

A DOT for You 2016-ban csapattá vált, jelenleg az alapítón kívül Mayer Kitti designteoretikus és produkciós menedzser, Németh Barbara kommunikációs szakember, és Gelley Márk Levente tervezőgrafikus alkotja a DOT Teamet. A cég profilja egyedi papírtermékek, határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezése és kivitelezése. Kreatív műhelyekkel és nyomdákkal együttműködve olyan termékek létrehozása a cél, amelyek kialakításában nagy teret kap a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezés; újragondolni a tradicionális nyomdai eljárásokat, és prémium alapanyagokból, új köntösben megmutatni a minőségi kézimunka és a magyar design nagyszerűségét.

„FONTOS VAGY. Két szó csupán. Mikor mondták neked utoljára?”

Munkáik a hozzáértő, stílusos grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés együttes eredményei. Az alábbi posztert például „aranyozott” Budapest térképrészlet díszíti „Budapest loves you” felirattal. Minimalista stílus, mondhatni, semmi extra. Szinte minden DOT for You termékre elmondható ez; „egyszerűen” szépek. 

A BUDAPEST poszter többféle érhető el

A FIRKA notesz kollekción is megjelenik ez a grafika, és képeslapként is beszerezhető. A kiváló papírminőségű noteszek tökéletesek kalligráfiához vagy bullet journal naplózáshoz.

A kisvállalkozás formájában működő manufaktúra egyedi megrendeléseket is vállal cégek, projektek, befektetők és üzletek részére, személyreszabott termékek tervezését és kivitelezését. 

A DOT for You ingyen letölthető tartalmakat is biztosít a papír, a jegyzetelés, a design és az analóg gondolkodás szerelmeseinek, érdemes nyomon követni Facebook oldalukat!

Ingyen letölthetők

Asztali naptár, heti/havi tervező: dotforyoushop.com/free-download

 

A Facebook oldalukra feltöltött videók által bepillantást nyerhetünk a nyomdai kivitelezés izgalmas folyamatába

 

Web: dotforyoushop.com

Facebook: DOTforYOU

Instagram: dotforyou

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tíz + tizennégy =

hirdetés