Egészségünkre válik: csicseriborsókrém alaprecept. A kész kence változatosan ízesíthető
A csicseriborsókrémet (hummuszt) változatosan lehet ízesíteni, az alaprecept egyszerű, ezt érdemes nagyobb adagban készíteni, majd a kész változatból különféle ízesítésű hummuszt keverhetünk. Tápláló, vitaminokban, ásványi anyagokban bővelkedő ízletes kence. Hozzávalók 20 dkg csicseriborsó 3-4 zúzott fokhagyma 2 ek tahini paszta (szezámpaszta) fél tk só 1 citrom kifacsart leve extra szűz olívaolaj 1 mk sumac (szumák) … Bővebben: Egészségünkre válik: csicseriborsókrém alaprecept. A kész kence változatosan ízesíthető
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba