Egészségvédő és tápláló finomság: variációk zabkására
A zabpehely 100 százalékban természetes táplálék, rendkívül jó rostforrás, és különösen ízletes. Reggel célszerű fogyasztani, mivel hosszan tartó teltségérzetet biztosít. Értékes fehérje- és vitaminforrás, bővelkedik ásványi anyagokban. (Vashiányosoknak különösen ajánlott.) Számos kedvező élettani hatása ismert: csökkenti az ún. rossz (LDL) koleszterin mennyiségét, védi az ereket, nem emeli meg hirtelen a vércukrot, csökkenti a kettes típusú diabétesz kialakulásának, továbbá a szív-és érrendszeri … Bővebben: Egészségvédő és tápláló finomság: variációk zabkására
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba