Ingyen letölthető szárnybontogató kézikönyv: Évtérkép gyerekeknek

Évek óta nagy sikere van a felnőttek körében a magyar nyelven is elérhető, ingyen letölthető Éviránytűnek; a YearCompass segít abban, hogy értékeljük a mögöttünk álló évet és végiggondoljuk, megtervezzük az előttünk álló 12 hónapot.

A Kidspirit csapata kifejezetten gyerekekre gondolt, amikor megalkotta az Évtérképet, ami más, mint a YearCompass, de ez is ingyenesen elérhető az interneten.

– Hisszük, hogy mindenkiben ott rejlik a szupererő! Ez a kis füzet egy szuperhős-szárnybontogató kézikönyv. Lehetőséget ad az elmúlt év áttekintésére és a jövőről való gondolkodásra. Úgy gondoljuk, hogy szülő-gyermek programként is kiváló, mivel jó beszélgetésindító, valamint a kreativitásunkat is edzésben tartja – írják az alkotók.

Minden szuperhős számára fontos az önismeret, az évértékelés, a tervezés, a célok kitűzése és egyáltalán a gondolataink körüli flow-élmény egyszerű művészete. A füzet egy meghívó a kreatív, alkotó enregiák megélésére és ezzel együtt annak a jó érzésnek a megteremtésére, amit az önazonosság fokozatos kialakulása nyújt egy fiatal számára. Az Évtérkép lehetőséget ad a gyermeknek, hogy értékrendjével kapcsolatos kérdésekre válaszokat keressen magában, így válva tudatos, önreflexív személyiséggé.  

Az ingyenes kiadvány a kidspirit.hu/evterkep weboldalról tölthető le. Nyomtatóbarát, személyre szabható, tetszés szerint dekorálható. A 12 nyomtatható oldalból álló, A5 formátumú füzet egyedül vagy barátokkal közösen is kitölthető, de szülők is besegíthetnek a kisebbeknek.

 

A kiadványt Rétfalvi Flóra Anna és Barnóczki Zsuzsa állította össze

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tíz − 4 =

hirdetés