Fém konzervdobozok, papírgurigák író- és rajzeszközök rendszerezéséhez

Érdemes egy-egy szabad órát a lakásban kallódó holmik rendszerezésére szánni. Újrahasznosítással tárolókat készíthetünk például az író- és rajzeszközöknek.

A fém konzervdobozokat saját ízlésünk szerint dekorálhatjuk. A címke eltávolítása, és az alapos tisztítás után szalvétatechnikával díszíthetjük a külső felületét, vagy szórófestékkel színezhetjük. A kisebb, közepesebb dobozokat egymásra illesztve többrészes tárolót kapunk.

Egy külföldi blogon találtuk az alábbi képet. A fém dobozka eredetileg a híres szegedi fűszerpaprika tárolására szolgált. Praktikus fali tároló válhat hasonló szép dobozkákból – teának csokoládénak, mustárnak is készítenek ilyet. A rögzítéshez használhatunk kétoldalas ragasztót. Ha mágnesezhető felületre (például hűtőre) tennénk, a doboz hátoldalára ragasszunk mágnes gombot vagy mágnesszalagot.

hirdetés 

hirdetés 

Fém konzervdobozra tekert sodrott kenderzsinór – természetes hatású tároló.

Papírgurigából asztali tárolórendszer – ötletes!

Festékek tárolásához is ideálisak a fa- vagy műanyag gurigák. A fotón látható változatot dekorációs ragasztószalaggal (Washi Tape-pel) díszítették.

Cipősdobozt is felhasználhatunk író- és rajzeszközök rendszerezéséhez. A dobozt tetszőlegesen díszíthetjük, majd állítsunk bele papírgurigákat.

A mi tárolónk alapja egy nagyméretű fémdoboz, amit maradék tapétával vontunk be – dekupázsragasztót használtunk. Papírgurigákat tettünk a dobozba, így a tollak és a ceruzák nem keverednek össze.

hirdetés 

hirdetés 

Kapcsolódó összeállítások

Rendszerezés

Nagyszerű praktika apró holmik tárolásához, rendszerezéséhez

Biztos, hogy hulladék? Újrahasznosítási ötletek

Rusztikus praktikus: rönk cerkatartó

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − tíz =

hirdetés