Finomságok nyers eperből. Kreatív tálalási ötletek

hirdetés

A zamatos eper frissen a legjobb, használjuk ki az eperszezont, fogyasszunk nyersen minél többet belőle. Tehetjük müzlibe, palacsintába, smoothie-t, pohárdesszertet is készíthetünk belőle. Összegyűjtöttünk néhány frappáns megoldást – sok mindent ki lehet hozni a friss eperből.

Pudinggal töltött negyedelt eperszemek

Fotó: food2man.info

Mascarponéval vagy tejszínabbal is megtölthetjük a negyedelt epreket

Fotó: food2man.info

Epernyárs – az olvadt csokiba mártott epert megforgathatjuk darált pisztáciában

Fotó: food2man.info

Katicabogár (tojáshab v. olvasztott fehér csoki, étcsoki szükséges hozzá)

Fotó: www.partyideasuk.co.uk

Pezsgőben áztatott eper – átveszik egymás ízeit

Fotó: www.smartschoolhouse.com

Csokival töltött eperbonbon

Fotó: www.monicasofia.pt

Olvasztott csokiba mártva

Kétféle csokit is használhatunk, így még dekoratívabb

Csokoládés szívdesszert eperből

Fotó: recipi.net

Jégkocka tartóba kanalazunk olvasztott csokit, majd tegyünk bele egy-egy epret

Fotó: Spoon University

Tortadíszítéshez

Müzlibe

Mentás eperturmix

Pohárdesszert – eperturmix pudinggal kombinálva

Smoothie – növényi tejből (kókusz- vagy mandulatej) érdemes készíteni

 

Földieper: érzékeinkre is ható, egészséges csodabogyó

Vitalizáló italok: öt tuti smoothie recept

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás