Fokhagymás-zöldfűszeres sült Camembert rizstésztával
Villámgyorsan összeállítható, finom és laktató, fél órán belül elkészül.
Hozzávalók 2 személyre
2 Camembert sajt
2 szeletelt fokhagyma
petrezselyemzöld
30 dkg rizstészta
zöld pesto a rizstésztára (elhagyható)
Elkészítés
A sajtokat tegyük kis kerámia sütőtálba, a tetejét vagdossuk be, és tűzdeljük meg csíkokra vágott fokhagymával, friss petrezselyemmel.
Előmelegített sütőben 180-as hőfokon süssük aranybarnára. Sütési idő kb. 20 perc.
A rizstésztához forraljunk sós vizet. Ha forr, húzzuk le a tűzről és tegyük bele a rizstésztát. Hagyjuk 15-20 percig fedő alatt, majd szűrjük le.
A kész rizstésztát 1 evőkanál zöld pestóval keverhetjük.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.