Juhtúrós krokett

Nem csak hidegtálakhoz ajánljuk, vegetáriánusok fő fogásként, saláta mellé is fogyaszthatják, de köretként húsételek mellé is kiváló.

Hozzávalók

15- 20 dkg juhtúró 1 tojás só, bors ízlés szerint késhegynyi fűszerpaprika késhegynyi szódabikarbóna egy marék zöldpetrezselyem aprítva zsemlemorzsa annyi hogy formázható legyen

Panírozáshoz

liszt, tojás, zsemlemorzsa, szezámmag

Elkészítés

A juhtúrót törjük szét villával, adjuk hozzá a hozzávalókat, dolgozzuk alaposan össze, majd formázzunk apró gombócokat a masszából. Panírozzuk, majd bő, forró olajban süssük.

GasztrostúdióGyörgy Ottilia receptje

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 2 =

hirdetés