Juhtúrós krokett
Nem csak hidegtálakhoz ajánljuk, vegetáriánusok fő fogásként, saláta mellé is fogyaszthatják, de köretként húsételek mellé is kiváló.
Hozzávalók
15- 20 dkg juhtúró 1 tojás só, bors ízlés szerint késhegynyi fűszerpaprika késhegynyi szódabikarbóna egy marék zöldpetrezselyem aprítva zsemlemorzsa annyi hogy formázható legyen
Panírozáshoz
liszt, tojás, zsemlemorzsa, szezámmag
Elkészítés
A juhtúrót törjük szét villával, adjuk hozzá a hozzávalókat, dolgozzuk alaposan össze, majd formázzunk apró gombócokat a masszából. Panírozzuk, majd bő, forró olajban süssük.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.