Gyorsan finomat: sajtos párna réteslapból

Gyorsan, könnyen elkészíthető finomság.

Hozzávalók 16 darabhoz

1 Szarvasi Mozzarella sajt

100 g feta sajt

100 g natúr sajtkrém

4 rétes lap

kevés liszt és víz

olaj a sütéshez

Elkészítés

A mozzarellát és a fetasajtot reszeljük le, és keverjük össze a sajtkrémmel.

Egy tiszta konyharuhát nedvesítsünk be, és tegyük rá a réteslapokra, mindig arra, amelyiket éppen nem használjuk.

A felpuhított réteslapokat terítsük szét, vágjuk négy egyenlő szélességű csíkra.

A lisztet és a vizet keverjük össze (ragacsos masszát kapunk).

A réteslap alsó részére tegyünk egy kisebb evőkanálnyi sajttölteléket. Hajtsunk rajta egyet úgy, hogy háromszög formát kapjunk, majd folytassuk a hajtogatást, tartva a háromszög formát.

A végén ragasszuk össze a tésztát a ragacsos masszával.

A megtöltött sajtos párnákat forró olajban süssük aranysárgára. Nem kell sokáig sütni, ügyeljünk arra, hogy ne nyíljanak szét!

hirdetés 

hirdetés 

Receptajánló

Rántott mozzarella golyó. Laktózmentes sajtból is elkészíthető!

Rántott mozzarella golyó. Laktózmentes sajtból is elkészíthető!

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − tizenkilenc =

hirdetés