Ha járhattam volna Sophia Lorennel…

Sophia Loren. Ha járhattam volna vele, akár egy percig, talán még azt a kijelentést is megkockáztatnám, hogy mindent tudok a nőkről.

Érzés szintjén mindenképpen. Tudnám, hogy milyen meghatóan izgalmas lehet, ha mondjuk Sophia az ÉDESANYÁM, s kacagva vesz az ölébe, a mellére hajtom a fejemet, és nem csupán megígérem, hogy ezután jó leszek, hanem be is tartom.

Tudnám, hogy milyen érzés, ha ilyen NŐVÉRE van az embernek, aki előtt egyetlen titkomat sem hallgatnám el, sőt némelyekkel még dicsekednék is, aztán egy fura illatú, szeles éjszakán, amikor a hold kalapemelve tesz látogatást a szobák falán, arra gondolnék, milyen érzés lehet megcsókolni a húsos száját.

Tudnám, hogy mit éreznék férjként egy ilyen FELESÉG mellett, ha odahaza ebben a szempárban füröszthetném le magamról az út fémes porát, és tisztában lennék, hogy milyen volna SZERETŐJEKÉNT, kétségbeesve állni a részegen imbolygó sötét fák alatt, s várni arra a néhány pillanatra, amiben elmondok és megteszek majd érte és vele mindent, és ami lehet, hogy nem is őt hozza el, hanem káprázat csupán.

Egyszerű, csitri kis szépségkirálynőből lett filmcsillag és a végzet asszonya, és a fél világ találgatta, hogy vajon megcsalta-e alacsony, kopott haját imitt-amott elveszítő férjét, Carlo Ponti fimproducert. Ha megtette, ne irigyelje tőle senki, és ha nem tette meg, nos, akkor sem. Soha nem beszélt róla, mert a TITOK a nő legnagyobb kincse. Hiszen ő maga is Titok, s amíg titok veszi körül, addig lehet valójában önmaga.

Sophia Loren nő

Ne akarjuk hát megfejteni sem Sophiát, sem a többi „áldassék a nevük” nőt, mert a lényegüket vennénk el. Így aztán én sem szeretném megfejteni Sophia Loren titkát, csak járni szerettem volna vele, akár egy percig is, hogy mindent tudjak, de legalábbis érezzek a nőkről.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =

hirdetés