Haveri alapon

Megjöttem, szép jó napot! Nagy volt a dugó, nem értem ide nyolcra. Pofás kis szoba, pont jó a gyereknek. Egész jó állapotban vannak a falak, hamar meglesz. Hoztam fehéret meg színeket, majd kikeverünk valami szépet. Mennyi lesz? Meglátom, mennyi meló. Hogy utólag bemondok majd egy házszámot? Ne idegesíts, hát átvertelek én már valaha? Azon leszek, hogy mindkettőnknek jó legyen. Két nap alatt biztos meglesz, nincs is rá több időm, be vagyok táblázva. (…)

Kávét, persze, két cukorral, egy kis tejjel. (…) Babgulyást? Persze, köszi szépen! Mi bajom lehet? (…)

Jó lesz ez a szín? Akkor mehet? (…) Van egy kis dolgom, nemsokára úgy is négy óra lesz. Holnap nyolcra jövök és lekenem még egyszer.

Szép jó napot, hát megint kilencre értem ide. (…) Kávét, két cukorral, tejjel. (…) Finom ez a sütemény, éreztem az illatát. (…)

Számlát? Persze, adok, ha nagyon muszáj. (…)

Fél kettő lesz, végeztem. Nem hagytam rumlit. Jó lesz? Ezek a kis foltok? Ó, észre sem vettem. Hagyok itt egy kis festéket. Akkor tizenötezer lesz az anyag, hatvanezer a munkadíj. Sokallod? Ne hülyéskedj, haver! Ennél olcsóbban nekem nem éri meg, 130 ezer után fizetnem kell a tébét, ha van munkám, ha nincs. Napi 30 ezret keresnem kell, megértheted. Hogy nem volt két nap? Volt vele meló, elhiheted! Naszóval hetvenötezer lesz. A számlatömböt, bocsi, nem hoztam el.

***

Bárminemű egyezőség a véletlen műve.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + tizenhárom =

hirdetés