Konyhai praktika: így tehető rögtön kenhetővé a kemény vaj!

Örök vita tárgya, hogy a vaj vagy a margarin az egészségesebb. Mindkettő mellett felsorakoztathatók érvek, ellenérvek. Ha gyakorlatias szempontból indulunk ki: sokan kifejezetten szeretik a vaj ízét, mégis a margarint használják szendvicsalapként, mert a hűtőből kivéve azonnal kenhető, míg a kemény vajat lehetetlenség egyenletesen, vékonyan a puha pékárura kenni. Percekig kell várni, mire kenhetővé lágyul, de sokunknak nincs türelme, ideje ezt kivárni. Íme, egy okos praktika, amivel nagyon gyorsan kenhetővé tehető a kemény vaj!

 

Kis lyukú sajtreszelőn reszeljük le a kemény vajat, annyit, amennyit az étkezésnél, szendvicsekhez felhasználnánk.

Azonnal tudjuk kenni.

hirdetés 

hirdetés 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 8 =

hirdetés