Konyhai praktika: így tehető rögtön kenhetővé a kemény vaj!
Örök vita tárgya, hogy a vaj vagy a margarin az egészségesebb. Mindkettő mellett felsorakoztathatók érvek, ellenérvek. Ha gyakorlatias szempontból indulunk ki: sokan kifejezetten szeretik a vaj ízét, mégis a margarint használják szendvicsalapként, mert a hűtőből kivéve azonnal kenhető, míg a kemény vajat lehetetlenség egyenletesen, vékonyan a puha pékárura kenni. Percekig kell várni, mire kenhetővé lágyul, de sokunknak nincs türelme, ideje ezt kivárni. Íme, egy okos praktika, amivel nagyon gyorsan kenhetővé tehető a kemény vaj!
Kis lyukú sajtreszelőn reszeljük le a kemény vajat, annyit, amennyit az étkezésnél, szendvicsekhez felhasználnánk.
Azonnal tudjuk kenni.
hirdetés ▼
hirdetés ▲
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.