Kreatív készségfejlesztés. 18 ingyenes őszi színező ovisoknak, kisiskolásoknak

hirdetés

hirdetés

Az óvodásokat lehetőleg rajzoltassuk minél gyakrabban! Sok gyerkőcöt nem kell noszogatni – szeretnek színezni, festeni, rajzolni, de vannak, akik nem szívesen vesznek ceruzát, filctollat, ecsetet a kezükbe. Nagycsoportban kifejezetten érdemes erre figyelni, igyekezzünk a gyerekek finommotorikus készségeit odahaza is fejleszteni.

osziszinezoAz óvodáskori rajzolás célja nem az, hogy a gyermeket művészi pályára orientáljuk – fejlesztő funkcióval bír. A helyes ceruzafogásnak 5-6 éves korra kell kialakulnia. A rajzolás az egyik leghatékonyabb fejlesztő tevékenység, előkészíti az írástanulást. Szakemberek a gyermeki intelligencia fejlődésére, pszichés-szocializációs hatásokra is következtetni tudnak a gyermekrajzokból, de szülőként az a feladatunk, hogy játékos formában segítsük az ovisok iskolai felkészítését. Lippai Janka kiadványszerkesztő A/4 méretű nyomtatható őszi színezői ehhez nyújtanak segítséget.

A nyomtatható színezők itt érhetők el >>

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés