Kreatív ötletek: gyerekekkel is könnyen kivitelezhető ajándékok anyák napjára

Olyan anyák napi, kreatív ötleteket válogattunk össze nektek, amelyeket elég egyszerű kivitelezni, akár az unokával együtt is, miközben nagyon látványosak.

Hímzőkeretből fényképtartó

Én már készítettem hímzőkeretből babaágy fölé filcvirágos forgót, egyszóval jó ötletnek tartom a hasonlóan készülő fényképtartót is. Nemcsak fényképeket, de gyerekrajzokat is lehet rá aggatni. Nyilván nem mindenkinek van otthon felesleges himzőkerete, viszont különböző karikákat lehet kapni hobbiboltokban, illetve szerintünk jól néz ki virágboltban kapható nagy és vékony koszorúval is: ezekre feldrótozva vagy ragasztópisztollyal is rögzíthetőek az apró csipeszek. A felfüggesztést szintén drótokkal érdemes megoldani.

Forrás és képek: Natalme

Virágzó betűk

Egy felesleges kartondoboz mellett ragasztópisztolyra és virágokra van szükség (lehet művirág is), továbbá úgynevezett tűzőhabra. Ilyet némelyik nagyobb barkácsáruházban is kapni, esetleg virágüzletben is elfordulhat, de hobbiüzletben biztosan beszerezhető.

Forrás és képek: Urbanic Paper

Festett borosüveg

Ehhez borosüvegre, illetve festékszóróra van szükség, kétféle színre. Az első szín felvitele után mindenféle vastagságú befőttes gumikat húzunk az üvegre rendezetlenül, majd a másik színnel is lefújjuk. Ha megszáradt, le lehet húzni a gumikat. Érdemes egy szalagot vagy csipkeszalagot kötni az üveg nyakára, ami méretre kapható a virágboltokban.

Forrás és képek: Place of my taste

A szív húrjai

Ezt az ötletet ugyan esküvői dekorációnak szánták, de tökéletes ajándék anyák napjára, különösen akkor, ha egy kisfiúval együtt szeretnénk készíteni valamit. Egy fadeszkára, szögekre és fonálra van szükség hozzá. Megteszi egy vékonyabb falap is, ami hobbiboltban könnyen beszerezhető, csak akkor kisebb szögeket használjunk.

Forrás és képek: Green Wedding Shoes

A technikáról részletes ismertető >>

Virágos-gyógynövényes illatszóró

Elő anya kedvenc illataival! Virágokra, friss gyógynövényekre, illóolajra van szükség, átlátszó szórófejes flakont pedig sok webáruházból lehet rendelni. Több érzékszervre ható, kiegészítő ajándék, és a készítése közben, nem mellesleg, meg lehet ismerkedni egy rakás virág és gyógynövény illatával, kinézetével, nevével.

Forrás és képek: Hello Wonderful

Hasonló ötlet

https://eletszepitok.hu/testpermet-hazilag/

Anya reggeliző tálcája

És íme, a kedvencünk, elég könnyen elkészíthető, kell hozzá egy csavarozógép, egy nagy, új vágódeszka vagy sima gyúródeszka, 2 fiók-fogantyú és festék. Természetesen a legjobb az, ha anyák napja reggelén egy finom reggelit is szervírozunk rajta.

Forrás és képek: Alpha Mom

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + hat =

hirdetés