Let’s talk about sex! Beszéljünk a szexről! (+18)

Figyelmeztetés: 18 éven aluliaknak és párkapcsolat elején lévőknek nem ajánlott!

 

Mottó: Jelige, rövid, tömör, más műből vett idézet

                                    Let’s talk about sex, baby
                                    Let’s talk about you and me
                                    Let’s talk about all the good things
                                    And the bad things that may be

Expozíció: Előkészítés, alaphelyzet

Beszéljünk a szexről. Beszéljünk a szexről úgy rendesen, őszintén, szókimondóan, tabuk nélkül. Beszéljünk az igazi szexről. Beszéljünk arról, mi zajlik a hitvesi ágyakban sokévnyi házasság után.

Az anatómia adott, és véges számú dolgot lehet belőle kihozni. Ebből vegyük a közös halmazt, ami mindkét félnek belefér, és … és ennyi. Ez az első néhány évben (hónapban, hétben – vérmérséklet kérdése) lepörög (néhányszor), majd a következő évtizedekben lehet ismételgetni. Az unalomig. Mert bizony előbb-utóbb beüt, ha az unalom nem is, de a rutin mindenképp.

És ha valaki ilyenkor az illatgyertyával meg a szexi fehérneművel jön, az 1., még nem élt hosszú távú kapcsolatban, és 2., nagyon bátor, hogy nem fél attól, hogy ráborítom az asztalt.

Epizód: Önmagában zárt, kerek történet. Célja az események megszakítása, késleltetés

Apropó, szexi fehérnemű. Együtt vagytok már néhány éve, nyakig benne a sűrűjében. Lakáshitel, másodállás, szopirongyi, alvópóló. Amikor – vannak még csodák! – összejön egy miniszüni kettesben. Vagy ha az nem is, legalább egy gyerekmentes éjszaka. És jönnek a kérdések meg a kaján összemosolygások: akkor veszel csini hálóinget meg szexi fehérneműt? Persze ezeket a kérdéseket a nők kapják. Vagy hallott már valaki olyat, hogy egy férfi szexi fehérneműt vásárolt magának, mert tetszeni akart a nőjének? Vagy divatosat? Vagy legalább újat? Vagy hogy ezt bárki számonkéri rajta a munkahelyi fénymásolónál? Főleg, hogy a felnőtt éjszaka hallatán a legizgalmasabb fantáziáitok mind az alvásról szólnak. Megszakítás nélkül. Reggelig. Csak ti ketten. Az ágyban.

Ha szex, akkor védekezés. Amiről persze beszélgetünk intelligensen és nyitottan, de a vége többnyire az, hogy oldja meg a nő, ahogy akarja. De biztosan. Na, ez gyors volt. Jöjjön A Szex.

Előhang: Epikus alkotások előtt álló rövid, lírai bevezetés. Bevezet a mű világába

Esetünkben sem rövid nem lesz, sem lírai. Nevezzük előjátéknak. Ami a kozmetikusnál kezdődik. Mert a nő, egy NŐ, ne legyen szőrös. Se a hónalja, se a lába. És ott se, ahol magának nem éri el. Ergo legyen kozmetikusa, legyen vele olyan nexusban, hogy rábíz ilyesmit, egyeztessen időpontot, teremtse elő az árát, szakítson rá időt, ne legyen szégyenlős, gátlásos, szemérmes annyira, hogy ne férjen bele, hogy egy félismerős nő a szeméremajkainál meg az ánuszánál matasson. Hogy ráadásul még fáj is? Hát nem megmondta édesanyád, hogy a szépségért meg kell szenvedni? Cserébe mit kap? Egy szőrös hátat. (Szőrös lábat. Szőrös állat.)

És. Egy nő ne legyen narancsbőrös se, ha már itt tartunk. Mindenki az, még, a celebek is, de egy Nő inkább mégse legyen az. Hát nem szép látvány, na. A férfiak viszeres lába sem az. És a megereszkedett mell sem, egyik résztvevő esetében sem. Csak tudod, van az a dolog az idővel meg a gravitációval…

Bonyodalom: A történet további eseményeinek ez a kiindulópontja

Egy nő szeresse a szexet, legyen jó benne, élvezze. Kívánja gyakran, de ne túl gyakran. A falu bikája és a falu k.rvája előtt nem ugyanaz az előjel van, még ha ugyanazt csinálják is. Ne legyenek extra vagy extrém igényei, de legyen benne mindenben, amit a partnere megkíván, viszont mégse viselkedjen túl szabadosan. Ne akarjon perverz dolgokat csinálni, de unalmas se legyen. Izgalmas, ha irulva-pirulva bevallja, hogy gondolt már arra, hogy esetleg hármasban, persze, hogy a hű kedvesével és egy másik erényes hölggyel (neeeem, másik férfival NEM.), de… De tegyük a szívünkre a kezünket: milyen gyakran válik valóra ez a fantázia?

Egy férfinak legyen erekciója.

A feltételek adottak, az elvárások egyértelműek, mindenki tud mindent, kezdődhet egymás kölcsönös méregetése. Kérdő pillantások, sündörgés, vacsora papírból, hogy ne kelljen a mosogatással vacakolni / ne lehessen vele alibizni, ahány ház, annyi szokás, a felek kerülgetik egymást és a témát, mint macska a forró kását, azért vannak bizonyos jelek, ráutaló magatartások, az egyik borotválkozik, a másik hajat mos, és megy az agyalás, hogy vajon lesz-e ma valami, meg a matek, tegnap nem volt, meg azelőtt sem, akkor ma tuti…

A cselekmény kibontakozása: kalandok, próbatételek, fordulópontok a főhős életében

A krumpli alapélelmiszer. A szájhagyomány szerint egy valamire való ír háziasszony annyi receptet ismer a felhasználására, hogy az év minden napján más ételt tud az asztalra tenni. Bármilyen izgalmasan lehet a krumplit variálni, nem mindenkit gyönyörködtet, ha hetente x (1< X ≦7) alkalommal azt kell vacsoráznia.

Persze nem kell, semmi nem kötelező, ismerem én is az urban legendet. Tény és való, civilizált párkapcsolatban senkinek nem kell szexelnie, ha épp nincs kedve. Lehet mérlegelni. Belefér az a 40 perc (de lehet, hogy csak 20), vagy inkább a párod 3 napos hisztinyafijához asszisztálsz? Na ugye. Már életbe is lépett a hagyd magad, hamarabb szabadulsz protokoll. Közben legalább át tudod gondolni, mi vár rád holnap a munkahelyen, mit ígértél meg már nem is tudod kinek, holnap hányra kell odaérni…

Tetőpont: a cselekmény leglényegesebb fordulópontja

Ennyi előkészítés után már épp itt a katarzis ideje. Amit nem érdemes túlmisztifikálni. Egy kis gyakorlat, és a tetőpont jön, menetrend szerint. Fiziológia az egész, gombnyomogatás. A felek kiismerik egymás testét, egy kis ez itt, egy kis az ott, és már meg is van. Van a rutinnak előnye is.

Megoldás: befejezés, lezárás

Jó volt? Jó volt? Neked jó volt? De tényleg jó volt? Jó volt. Persze, csak azért mondod, hogy hagyjalak már. JÓ VOLT! Tényleg? És én is jó voltam, vagy csak a szex? Te mindig jó vagy. Tehát a szex nem mindig jó?

És akkor mi van, ha nem volt jó? Nem mindennap kerül Michelin-csillagos vacsora az asztalra, de szoktunk jókat enni és nem maradunk éhesek. És főleg nem lelkizünk utána minden egyes alkalommal fél órán át. Volt már jobb is, lesz még rosszabb is. Vagy fordítva. Ha mégsem lett volna olyan jó (DE JÓ VOLT!), majd legközelebb az lesz. Van rá még vagy 20-30 évünk.

Utóhang: Epikus művek végén álló rész. Utal a főhős jövőjére

Nyakkendő bomlik, bugyi a földre,
Ugyanaz a bugyi marad örökre.
Átgondolod az egészet újra,
Sose volt még ennyire durva.

Keskeny az ágy, és könnyű az este,
Sóhajtva mászol a megszokott testre.
Fárad már ő is, sokáig húzza,
Sose volt még ennyire durva.

 

 

Irodalmi definíciók forrása: Quizlet, Galambposta.eu

Mottó: Salt-N-Pepa: Let’s talk about sex

Utóhang: Üllői úti f.ck: Esküvő

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 4 =

hirdetés