Mézeskalácssütő versenyt hirdetünk, várjuk olvasóink fotóit! Értékes könyv- és ajándékcsomag nyerhető

Mindig nagy sikere volt a Facebook oldalunkon közzétett felhívásunknak, melynek nyomán saját készítésű mézeskalácsaikat mutathatták meg olvasóink. A legszebb mézeseket a magazinon is bemutattuk. A hagyományokat folytatva idén is arra kérjük olvasóinkat, küldjenek képeket saját készítésű mézeskalácsukról. Ezúttal meg is ajándékozzuk a legszebb, legötletesebb mézesek készítőit: a beküldők között egy könyvcsomagot sorsolunk ki, emellett szerkesztőségi különdíjast is hirdetünk, akinek nyereménye egy könyvcsomag és egy sütési kellékeket tartalmazó ajándékcsomag.

mezeskA mézeskalácsokról készített fotókat mától 2015. december 11-ig küldhetik be az eletszepitok.mezes@gmail.com e-mail címre. Legalább két, lehetőleg jó minőségű fotót kérünk mellékelni a mézeskalácsokról. A fotók a készítő teljes nevével – albumba rendezve – felkerülnek Facebook oldalunkra. A nevezők a fotók beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk készített fotó a versenyről készített képes összeállítás részeként megjelenjen az Életszépítők Magazinon az eredményhirdetést követően.

A levélben kérjük feltüntetni a mézes készítőjének teljes nevét és lakóhelyét (csak a helységnevet kérjük). A nevezők az általuk használt receptet is ismertethetik levelükben, fotójuk mellé a recept is felkerül az Életszépítők Facebook oldalára. A nevezők a fotó(k) beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket Facebook oldalukon a fotóik mellett feltüntessük.

Beküldési határidő: 2015. december 11. péntek éjfél

Nyilvános sorsolás és eredményhirdetés Facebook oldalunkon: 2015. december 13. vasárnap, 19 óra

Várjuk a hagyományos, kreatív, formabontó, különleges mézeskalácsok fotóit!

Mézesbáb Tuska Margó

 

Nyeremények

Minden nevező potenciális nyertes, hisz a beküldők közül sorsoljuk ki az Alexandra Kiadó által felajánlott könyvcsomagot, melynek tartalma:

1. Body & Soul – Zséda kalendárium 2016
2. Aprósütemények – Egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó finomságok
3. Ünnepi receptjeim

Szerkesztőségi különdíjast is hirdetünk; a legszebb, legkülönlegesebb mézeskalács készítőjét könyvcsomaggal és sütési kellékeket tartalmazó ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

A szerkesztőségi különdíjas nyereménye

1. Body & Soul – Zséda kalendárium 2016
2. Aprósütemények – Egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó finomságok
3. Legyél te is párizsi nő

Sütési kellékeket tartalmazó ajándékcsomag a Green Bazaar webáruház felajánlásából

100 db mintás muffin papír (vegyes összeállításban), marcipán- és fondant díszítő szett, fém doboz teasütemények tárolásához, süteménymintázó sodrófa.

Édes alkotások: olvasóink mézeskalácsai

Partnereink

Alexandra Könyvcsoport

Alexandra Kiadó

greenbazaar-logo-ws-colorpng

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

13 + tizenkettő =

hirdetés