Négy jó könyv egy áráért! A Scolar Kiadó akciós köteteiből válogattunk

Tavaszi akciót hirdetett a Scolar Kiadó, jelentős árkedvezménnyel lehet hozzájutni több tucat könyvhöz. Az akciós kötetekből csemegéztünk – szubjektív ajánló, érdemes körülnézni a kiadó weboldalán!

Királylányos színező

Az ókori Egyiptom, Babilónia, India, Japán uralkodónőit, a lovagkori és az újabb kori Európa királynőit ábrázoló részletgazdag vonalrajzokat színekkel lehet életre kelteni. Kislányoknak, nagylányoknak, felnőtteknek is remek kikapcsolódást nyújt – a színezés több mint kreatív időtöltés, aktív meditáció, segít elcsendesedni, a pillanatban lenni. A kötet lapjai könnyen kivehetők – a kiszínezett képek dekorációként is hasznosíthatók. A könyv most 1046 forintért rendelhető, itt >>

Bródy János – Ne várd a májust

Ez a könyv a hozzá tartozó CD-vel ajándék 499 forintért. (Eredeti ára 3950 forint.) A kötet negyvenöt esztendő leghíresebb Bródy-szövegeit tartalmazza. A CD-mellékleten többek között a címadó dal hallható.

Itt rendelhető >>

Gorbacsov – Szemtől szemben önmagammal

Jelcin Éjszakai naplójegyzetek c. könyvét évekkel ezelőtt olvastam; Gorbacsov memoárja is megtalálható mellette a könyvespolcon. Most mindössze 999 forintba kerül; aki szívesen olvas személyes visszaemlékezéseket, akit érdekel a történelem, ezzel a kötettel nem lő mellé. A Szemtől szemben önmagammal nem regény, de nem is történelmi eszmefuttatás.

– Ez az én elbeszélésem a mi életünkről – írja Szovjetunió utolsó elnöke a kötet előszavában. A XX. század második felének talán legmeghatározóbb politikai személyisége visszaemlékezésében bepillantást enged személyes sorsának történéseibe csakúgy, mint korának nagypolitikai eseményeibe és kulisszatitkaiba. Hol az információk hitelességét alátámasztó szikár stílussal, hol a sok tragédiát megélt ember nézőpontjából, drámai erővel jeleníti meg azokat az eseményeket, melyek meghatározták életének legfontosabb szakaszait. A könyv lapjain egy nagyszabású átalakítási programmal fellépő, elhivatott politikus pályája mellett kibontakozik az időnként hibás döntéseinek kiszolgáltatott, esendő ember egyenlőtlen küzdelme a világgal és önmagával.

Itt rendelhető >>

 

Az élet árnyoldalai – fájdalom, öregedés, halál

Az élet árnyoldalai – fájdalom, öregedés, halál. Ez a kötet most mindössze 299 forintért beszerezhető. Alapvetően tankönyv, de széles irodalmi háttere miatt kézikönyvként és forrásmunkaként is használható. Ha kíváncsi arra, hogy mi is valójában a fájdalom, keletkezhet-e fájdalom lelki okokból, hányféle módon lehet fájdalmat csillapítani, az idős állapot miért nem tekinthető betegségnek, miként próbálják magyarázni a halálközeli élményeket stb., akkor érdemes kézbe venni ezt a könyvet. A szerző a biológiai alapoktól a pszichológiai vonatkozásokig végigvezeti az olvasót a fájdalom, az öregedés és a halál teljes folyamatán. A sajátos pszichofiziológiai megközelítés más perspektívába helyezi hétköznapjaink megszokott jelenségeit, arra készteti az olvasót, hogy egy kicsit elgondolkozzon az élet dolgairól, és szembenézzen annak nehézségeivel. 

Itt rendelhető >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − kettő =

hirdetés