Négyévesek lettünk! Különös üzenetek, illúziók és olvasói kérések, melyeket képtelenség teljesíteni

Szinte minden nap kapunk üzenetet az Olvasóktól, e-mailben és Facebook oldalunkon keresztül. Általában nincs ezekkel semmi gond, az olvasók többnyire kedvesek, s igyekszünk is válaszolni a levelekre, ha időnk és a kedvünk engedi. Igen, a kedvünk… Kis csapat vagyunk, bár az olvasottságot és aktivitást tekintve nagynak látszunk, óriási egylégterű szerkesztőséggel, ahol hemzsegnek az életszépítők:) Az Olvasók egy része legalábbis így képzeli. Van, hogy bejelentkeznek hozzánk, az egylégterűnek képzelt, full panorámás, elegáns szerkesztőségbe; szeretnék elmesélni az életüket, szeretnék megmutatni az alkotásaikat…, van, aki csak azért jönne, hogy beszélgethessen egy jót és jól megnézzen minket magának. Az Életszépítőket körüllengő furcsa illúzió számomra egyelőre inkább öröm, mint üröm. (Ezzel a pár mondattal azért szeretném ezeket az édes illúziókat eloszlatni.)

Pontosan négy éve indult el a www.eletszepitok.hu

Sokan „kölcsönöznek” tőlünk ötleteket, tartalmakat. Olyan weboldalak és Facebook oldalak szerkesztői is, akik busás reklámbevételeik mellett megengedhetnék maguknak az önálló szellemi tevékenységet és tartalom-előállítást. Nem számít. A lényeg az, hogy sokan találják érdekesnek, értékesnek az Életszépítők cikkeit. 

Az Életszépítők Magazin független online médiatermék, és ennél nagyobb dolgot – mint 1998 óta médiában ténykedő ember – nemigen tudok elképzelni a jelenlegi médiaviszonyok mellett. 

Kihívás életben és minőségben tartani, elhivatottság nélkül nem menne. Szeretjük – enélkül sem menne (ennél nagyobb dolgot sem igen tudok elképzelni a jelenlegi médiaviszonyok, az elvtelen profitmánia mellett). Hálás vagyok szerző- és szerkesztőtársaimnak, hogy minden egyes írásukkal, anyagukkal értéket adnak hozzá. 

***

Visszatérve az Olvasókhoz. Sok-sok üzenetet kapunk. Egészen cifra és nehezen értelmezhető üzeneteket is. Következzen egy kis szülinapi válogatás a legfrissebbekből! 

 

olvasotol1

Szeretet van benne :)

olvasotol4

Van, hogy csak ennyi…de pont elég

olvasotol6

Egy db “o” betű

olvasotol2

Dunsztos üveget nem tartunk, de a szomszédban láttunk ilyet (www.greenbazaar.hu)

olvasotol5

Elszállításban sem tudtunk segíteni sajnos

 

olvaso1-vert

“Soha nem lesz ilyenem bazmeg”. Erre a levélváltásra azért rá kellett pihenni…

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =

hirdetés