Ez tényleg óriási! Plakátméretű, 150×120 centis karácsonyi kifestő. A4 lapokra nyomtatható

A gyerekek kreatív fejlesztését jobbnál jobb ötletekkel segítő Mr. Printables weboldalról sokféle kifestő, színező letölthető A/4-es PDF formátumban. Amit most közülük ajánljunk, világszerte népszerű, egyszerűen imádnivaló!

Nemcsak rajzolni, színezni szerető gyerekeknek, de kreatív felnőtteknek is nagy csábítás a 22 db A4-es fénymásolópapírból összeálló óriási, részletgazdag, sok kedves téli jelenetet felvonultató karácsonyi kifestő. Összeillesztve, falra ragasztva is színezhető, de az asztal mellett hagyományos módon is kiszínezhetünk a gyerekekkel egy-egy lapot, karácsonyra épp összeáll a kép.

A Mr. Printables oldalról nyomtatható ki a 22 db A4-es lap. A szaggatott vonal mentén haladva vágjuk le a széleket. Az összeillesztése sem túl bonyolult, amennyiben nem keverjük össze nyomtatás után a lapokat – felülről lefelé haladva illesszük egymáshoz a papírlapokat. Ha festett vagy tapétázott falrészletre szeretnénk a posztert rögzíteni, a lapok ragasztásához célszerű rizspapír dekorációs ragasztószalagot (Washi Tape-et) használni, amely visszaszedhető anélkül, hogy a fal sérülne.

A 22 A4-es lapból kirakható poszter közel 1,5 méter magas, leghosszabb szélessége pedig megközelítőleg 1,2 méter. Tetszés szerinti eszközzel – vízfestékkel, színes ceruzával, filctollal – színezhető. A végeredmény elbűvölő!

Részletek

Innét lehet letölteni >>

Direktlink: http://pdf.mrprintables.com/mrprintables-giant-xmas-tree-coloring-ltr.pdf

A “DOWNLOADS” feliratot keressétek és az A4 változatra kattintsatok, ekkor tudjátok megnyitni PDF formátumban!

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − 11 =

hirdetés