Helló világ, helló Európa! Parafa térképpel dekorált falak. Nappaliban, gyerekszobában, irodában is jól mutatnak a nagyméretű atlaszok

hirdetés

Nagyméretű térképet sokan használnak fali dekorációként, számos helyiségben jól mutat, legyen az iroda, gyerekszoba vagy nappali.

Magas minőséget képviselnek a parafára nyomtatott térképek, melyek egyszerűbben rögzíthetők a falra, mint a poszterek, bármikor áthelyezhetők, nem úgy, mint a tapéta. A feszített vászonképekhez képest megvan az az előnyük, hogy faliújságként is használhatók. Több mint 150 féle hagyományos és kreatív parafára nyomtatott világ- és Európa-térkép – tematikus atlasz – érhető el két méretben a myfloor.hu kínálatában, ezekből nyújt összeállításunk egy kis ízelítőt.

Miért jó választás a parafa világtérkép?

A parafa környezetbarát és stílusos anyag, a térképre rajzszegek szúrhatók, bejelölhetők a meglátogatott helyek, képeslapokkal dekorálható, de faliújságként is kihasználhatók, kis cetliken rögzíthetjük a teendőket, fontosabb eseményeket, motivációs idézetekkel is dekorálhatók.

A parafára helyezett kép súlya a hagyományos fali díszeknél sokkal kisebb, ezáltal a parafatáblák a lakás vagy iroda bármelyik pontjában felhelyezhetők.

A kép nem igényel keretet, azonnal feltehető a falra. A színek nem fakulnak ki, hosszan tartó napsütés hatására sem.

ANTIQUE TRAVEL parafa térkép. Kattints a képre a részletekért!

Tippek parafa világtérképhez

Színes rajzszöggel jelölheted azokat a helyeket, ahol már jártál és azokat is, ahova szeretnél eljutni.

Kis képeket is elhelyezhetsz a parafa világtérképen a meglátogatott országokról.

Gyerekszobában nemcsak dekorációs elem, segíti a földrajzi ismeretek elsajátítását.

Ízelítő a választékból

BEIGE CHIC parafa világtérkép
CHILDREN’S WORLD grafikus világtérkép gyerekeknek
FREE AS A BIRD grafikus parafa világtérkép

 

GOLDEN WORLD parafa világtérkép
MAP OF DREAMS parafa világtérkép
POSTCARDS FROM THE WORLD parafa világtérkép

TRAVEL BROADENS THE MIND parafa világtérkép

 

Az összeállításban látható parafa térképek a myfloor.hu lakberendezési webáruház termékei

 

 

 

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés