Percek alatt elkészíthető finom nass vagy levesbetét: sajt chips egyszerűen
Az egyik budapesti gourmet üzletben nagyon finom sajtos grissinit kínálnak; a kenyérrudakról lehullott nagyobb sült sajtdarabokat pedig külön meg lehet vásárolni. Nem véletlenül, sokan szeretik. Ez is újrahasznosítás… A sajt chips nagyon finom, házilag is egyszerűen elkészíthető.
Öt-tíz deka reszelt vagy vékonyra gyalult sajtot egyenletesen oszlass el a gofrisütőben, majd több részletben süsd aranybarnára. A chips félzsíros, zsíros sajtok keverékéből is elkészíthető. A sajtreszelékből lazább szerkezetű, lyukacsos chips lesz, a vékony szeletekből tömör sajtropogóst kapsz. Krémlevesekhez is kínálható levesbetétként.
2011-ben kezdődött a történetem a Facebookon. Online magazinként 2013 óta létezem. Független vagyok. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.
Ide írhatod a véleményed!
Want to join the discussion?Feel free to contribute!