Régi idők finomságai – indul az Életszépítők receptversenye!

Tisztelt Olvasó! Receptversenyt indítunk. Elsősorban olyan régi családi édességrecepteket és fotókat várunk a sütni szerető, vállalkozó szellemű jelentkezőktől, melyeket déd- és nagymamák hagytak örökül, a receptek kevésbé ismertek, vagy már feledésbe merültek. 

A receptversenynek az Életszépítők Facebook oldala biztosít nyilvános fórumot – minden beérkező recept és fotó felkerül a Régi idők finomságai c. albumba. A legjobb recepteket magazinunkon is közzétesszük. A három első helyezettet könyvajándékkal díjazzuk, az értékes szakácskönyveket partnerünk, az Alexandra Kiadó ajánlotta fel.

Régi idők édességei – az Életszépítők receptversenye

Várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen megosztanák olvasóinkkal legkedvesebb régi családi receptjüket. Nemcsak recepteket, hanem saját készítésű fotókat is kérünk az édességről vagy a sós finomságról. A recepteket és a képeket a eletszepitokreceptverseny@gmail.com e-mail címre küldhetik. Rövid ismertetőt is kérünk a jelentkezőktől: írják meg, kitől származik, hány éves a recept. Egy-egy receptet szerkesztőink elkészítenek, és saját fotóinkkal illusztrálva mutatjuk be a www.eletszepitok.hu magazinon. Régi karácsonyi recepteket is szívesen fogadunk.

A receptverseny 2014. november végén zárul. Beküldési határidő: 2014. november 28.

A beküldött recepteket és fotókat a beérkezések sorrendjében, folyamatosan töltjük fel Facebook oldalunk Régi idők finomságai c. albumába. A jelentkező a recept és a fotó elküldésével hozzájárul a recept nyilvános közzétételéhez.

A legtöbb lájkot – olvasói tetszést – begyűjtő receptek tulajdonosai közül szerkesztőségünk választja ki a három első helyezettet, akiket értékes szakácskönyvvel jutalmazunk.

hirdetés 

hirdetés 

Nyeremények

 

Az első helyezett könyve:
Günter Beer – Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája
Konyhai alapmű – Tippek, trükkök lépésről-lépésre

 

A második helyezett könyve:
Gordon Ramsay: Baráti lakomák

 

A harmadik helyezett könyve:
Charlie Trotter: A főzés öröme

 

Várjuk a recepteket és a fotókat, bízva abban, hogy sokan lelik örömüket a versenyben, azok is, akik beneveznek, és olvasóink is, akik régi, elfeledett recepteket ismerhetnek meg.

A Régi idők finomságai receptverseny Facebook albumában megtalálhatók a felhívásunkra beküldött receptek és képek.

Nyitókép: toriavey.com

 

Életszépítők

Partnerünk

Alexandra Könyvcsoport

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 18 =

hirdetés