Kalandra fel! Irány a Seholsziget Élménypark!

Budapesttől 45 percnyire, Nógrád megyében, Nőtincsen található a Seholsziget Élménypark, ahol különleges és felejthetetlen élményekre tehetünk szert. Az egész évben nyitva tartó, 16 hektárnyi területű, szabadtéren megvalósított játszóházban az egész család kedvére talál programot.

Már a térképet áttekintve is ígéretesnek tűnnek az elérhető programok: van itt alkotóműhely, kovácsműhely, szabadtéri kemence, labirintus, kosárhinta, állatsimogató, lovarda, erdei játszótér, indián tábor, íjászat, stb.  A családi játszópark kitalálói a hagyományok tiszteletét, a természet és az állatok szeretetét, a környezettudatos magatartás kialakítását és az emberi értékek fontosságát szeretnék közvetíteni az élményeken keresztül.

A parkban ismerkedhetünk a lassan feledésbe merülő népi mesterségekkel mind kiállítás, mind foglalkozások keretében.

 

 

 

Lehetőség van  lovagolni, kipróbálható az íjászkodás, de akár hagyományosabb sportolást is űzhetünk, mint a röplabda vagy a bicajozás és a továbbiak.

 

Az állatsimogatóban a háztáji állatokon túlmenően lámával, alpakával, papagájokkal is találkozhatunk.

 

Mivel a környéken számtalan további látnivalót is találhatunk, akár több napos programot is szervezhetünk, az élményparkban szállást is tudunk foglalni.

 

Gasztronómiai úticél is lehet a park: hagyományőrző nép ételeket kóstolhatunk, elleshetjük a kenyérkészítés fortélyait, hagyományőrző hétvégi programokat találhatunk a kínálatban, és ha magunkat szeretnénk ellátni, ahhoz helyet is biztosítanak.

 

 

 

 

Nagyon kellemes, nyugodt és mégis izgalmas kikapcsolódási lehetőségnek ígérkezik az egész család számára a nagyvárosi nyüzsgés után az év bármely szakában.

 

Király-Dobos BeatrixKellemes időtöltést kívánok! Bea

Képek és további információk itt : www.seszi.hu

 

Cikkajánló:

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy × öt =

hirdetés