Spenótos-kétsajtos-cukkinis rétes
Mirelit parajpüréből készítettük, friss parajjal még finomabb.
Hozzávalók 2-3 személyre
Bolti réteslap kb. harmada
kb. 120 g krémes parajpüré (mirelit)
3-4 gerezd zúzott fokhagyma (ízlés szerint)
3-4 evőkanál olívaolaj
5 dkg fetasajt felkockázva
kb. 5 dkg reszelt füstölt sajt
fél cukkini felkockázva
kevés só
hirdetés ▼
hirdetés ▲
Elkészítés
A réteslapokat kenjük meg olívaolajjal, majd terítsük ki és kanalazzuk rá a kiolvadt parajt és a zúzott fokhagymát.
Szórjuk meg fetasajt darabkákkal és a reszelt füstölt sajttal, végül a kis kockákra vágott cukkinivel.
Tekerjük fel és süssük aranybarnára.
Hagyjuk hűlni – könnyebb szeletelni. Langyosan és hidegen is ízletes.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.