Spenótos-kétsajtos-cukkinis rétes

Mirelit parajpüréből készítettük, friss parajjal még finomabb.

Hozzávalók 2-3 személyre

Bolti réteslap kb. harmada

kb. 120 g krémes parajpüré (mirelit)

3-4 gerezd zúzott fokhagyma (ízlés szerint)

3-4 evőkanál olívaolaj

5 dkg fetasajt felkockázva

kb. 5 dkg reszelt füstölt sajt

fél cukkini felkockázva

kevés só

hirdetés 

hirdetés 

Elkészítés

A réteslapokat kenjük meg olívaolajjal, majd terítsük ki és kanalazzuk rá a kiolvadt parajt és a zúzott fokhagymát.

Szórjuk meg fetasajt darabkákkal és a reszelt füstölt sajttal, végül a kis kockákra vágott cukkinivel.

Tekerjük fel és süssük aranybarnára.

Hagyjuk hűlni – könnyebb szeletelni. Langyosan és hidegen is ízletes.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − kettő =

hirdetés