Kreatív újrahasznosítás: bohém, számlap nélküli falióra festett lécekből

Ezt a falióratípust az Etsy-n árulta az alkotója néhány éve, már nem elérhető az online piactéren. Te is készíthetsz hasonlót.

Inkább szolgál faldekorációként, mint időmérőként (nincs számlapja), bohém, látványos kiegészítője lehet a lakásnak. A kreatív újrahasznosítás jegyében használt lécekből is elkészíthető, de újonnan is beszerezhetők hozzá különböző vastagságú lécek, amelyek tetszőleges színben festhetők. A faliórát a színek keltik életre, számtalan variációban kivitelezhető. Akár több helyiségbe is készíthető ilyen falióra más-más színösszeállításban.

A különböző hosszúságúra fűrészelt lécek festés, száradás után univerzális erősragasztóval rögzíthetők egymáshoz. A lécek állhatnak függőlegesen vagy vízszintesen; arra kell figyelni, hogy nagyjából a közepére kerüljön a kvarc óraszerkezet. Kialakításakor érdemes arra is figyelni, hogy az óraszerkezet tengelyhossza milyen vastagságú óralaphoz (ez esetben deszkához) rögzíthető – a középrészre célszerű vékony, kb. fél centi vastag léceket rögzíteni.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =

hirdetés