Szemérem. Egy szemtelenül jó könyv a Scolar Kiadótól

A könyv szerzőjének neve – Lascar – természetesen álnév, franciául kedves csirkefogót jelent. Eredetileg a francia hajókon szolgáló indiai matrózokat nevezték így. A szerző nem az isten, hanem az állatok felől közelíti meg az embert. Vagyis nem tesz különbséget az állatok és az emberek között. A stílusa szellemes, poénos, szabadszájú, nyílt, és bizony olykor trágár is…

Képzeljetek el egy huszonéves srácot, Martint, aki kedves és bohém figura. Martin egyszer csak úgy dönt, hogy hátat fordít eddigi életének. Otthagyja az egyházi iskola biztonságot nyújtó intézményét, és beleveti magát az életbe. Semmi másra nincs szüksége, csak egy csajra, melóra, és pénzre.

A fiatal srác az éjszakákban teret nyit vágyainak és hagyja magát sodródni. Kalandjain keresztül megismer egy számára eddig láthatatlan világot. Amint felvállalja igazi énjét, megkap mindent, amire vágyik: szenvedélyt, intimitást, pénzt, szeretetet.

A könyv tele van furábbnál furább, ám mégis szerethető karakterekkel: laza kidobófiúk, sztriptíztáncosnők, maffiózó bártulajdonosok és egy folyton vodkát vedelő pávián, Ukulala.

Ha szeretitek Boris Vian és Henry Miller laza, mesélős stílusát, akkor ezt a történetet is garantáltan szórakoztatónak találjátok. Egy jópofa történetmesélő könyv, ami egyszerre izgalmas, erotikus, de leginkább szabad.

A könyv a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg, itt rendelhető >>

Buliczka Tünde ajánlója

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkettő + 9 =

hirdetés