Szendvicskrémnek, mártogatósnak, sült húsok mellé. Zellerkrém
Gyorsan egyszerűen elkészíthető. Ökölnyi zellergumót meghámozunk és kislyukú reszelőn lereszelünk. Hozzáadunk 3 evőkanál tejfölt, 1 kanál majonézt, 3 gerezd zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és már fogyasztható is. Szendvicskrémként, tócsnihoz mártogatósnak és sült húsok mellé is kínálhatjuk. A hozzávalók arányával lehet kísérletezni. Recept, fotók: Babicz Rita Angol zeller: az egyik legjobb természetes vérnyomáscsökkentő! Tisztít, vitalizál: … Bővebben: Szendvicskrémnek, mártogatósnak, sült húsok mellé. Zellerkrém
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba