Csodás ébredést! Életünk harmadát az ágyban töltjük, a pihentető alvást megérdemeljük. A legjobb téli párnák és paplanok

A fotón látható ágytakaró a www.paplanshop.hu kínálatából való

Életünk nagyjából harmadát alvással töltjük. Létfontosságú a minőségi és a mennyiségi alvás, döntő szerepe van abban, hogyan működünk napközben; segít fenntartani szervezetünk egyensúlyi, erőnléti állapotát. A pihentető alvás egészségmegőrző hatású.

Általában gondosan választunk magunknak ágyat, matracot, s figyelünk arra is, hogy a hálószobát, fekhelyet mutatós ágytakaró, ágynemű díszítse. Vajon mennyire figyelünk a részletekre, milyen szempontokat veszünk figyelembe, amikor paplant, párnát választunk? Hihetetlen különbségek vannak az egyes termékek között minőségben, árban is. Alapvetően két választási lehetőségünk van: vagy relatíve kedvező áron elérhető tömegárut vagy minőségi, szintetikus összetevőket nem tartalmazó garnitúrát választunk. Ha utóbbira szavazunk, még mindig van egy sor kérdés, egy sor szempont, amit célszerű figyelembe venni vásárlás előtt. A kiváló minőségű Naturtex téli garnitúrái közül választottunk néhányat a különbségek érzékeltetésére.

Télen a paplan legyen jó meleg – éjszaka a legtöbb lakásban szünetel a fűtés, a hálószoba, gyerekszoba reggelre alaposan kihűl. Éppen ezért olyan paplant ajánlott használni, ami melegen tart, miközben könnyű, a súlya alig érzékelhető. 

A Naturtex termékei közül a téli használatra ajánlott Tulipán pehelypaplan pontosan megfelel ezeknek a kívánalmaknak. Prémium minőséget képvisel, Magyar Termék Nagydíjas paplan. Puha, tiszta pamut fedőanyaggal és a legjobb minőségű, fehér magyar libapehely-töltettel készül. Extra könnyű, ugyanakkor extra meleg, ezért a téli időszakban kifejezetten jó szolgálatot tesz. Allergiások számára is megfelelő választás.

Szakszerű tisztítást igényel, elsősorban vegytisztítást ajánlanak, de maximum 30 fokon kímélő programon (gyapjú) hagyományos mosószerrel mosógépben is tisztítható. Öblítőszert nem szabad használni, szárítógépben kell szárítani vagy nyáron mosni és a szabad levegőn szárítani, szellőztetni. A paplanshop.hu forgalmazó tippje szerint két teniszlabdát célszerű betenni a paplan mellé a mosógép dobjába, ezek szétrázzák a tollat és a pelyhet mosás közben. 

Részletek a képre kattintva olvashatók

Vásárlói vélemények a Tulipán pehelypaplanról

Nagyon jól tartja a meleget, mégis pehelykönnyű. A Naturtex weboldalán azt olvastam, hogy ezt a paplant még 18 Celsius-fok hőmérsékletű szobába is ajánlják. A mi hálószobánk még ennél is jobban le tud hűlni, de ezzel a paplannal végre nem fázom! Átveszi a test melegét nagyon hamar, és tartja is. Ráadásul végre nem kell 3-4 réteg takarót magamra húznom. Nagyon kényelmes, könnyű, puha.

Volt már Tulipán paplanunk, tudtam mit veszünk, megéri az árát. Télen meleg, nyáron kellemes. Minőségi áru, ajánlom mindenkinek.

A Naturtex Alore Vera 3 részes téli garnitúra egy téli paplant, egy nagy- és egy kispárnát tartalmaz, remek választás! Antibakteriális és antiszeptikus hatású, ezért különösen azoknak ajánlott, akiknek érzékeny, vagy allergiára hajlamos a bőrük.

Részletek a termékről a képre kattintva olvashatók

A kedvezőbb áron elérhető párnák otthoni tisztítása, mosása sok esetben visszafordíthatatlan minőségvesztéssel jár. A töltőanyag elveszíti tartását, csomókká zsugorodik… Mivel éjszaka is izzadunk, fontos, hogy a párna jól tisztítható legyen, időnként fertőtlenítésre is szükség lehet. A Naturtex Família nagypárna szettje jó választás – két steppelt nagypárnát tartalmaz, fedőanyagának összetétele 40% poliészter és 60% pamut. Töltőanyaga 100%-ban poliészter szálakból áll, amely erős és nem zsugorodik, ezért a párna 40 Celsius-fokon kiválóan mosható, mosás után is megőrzi minőségét és formáját.

Részletek a képre kattintva érhetők el

Aki a természetes megoldások híve, a gyapjúpárnák közül választhat megfelelőt. Magas minőséget képviselnek, fedőanyaguk tiszta pamut, töltetük gyapjú. Kellemes melegérzetet adnak, ami télen kimondottan előnyös. Itt látható a kínálat >>

 Érdemes nyomon követni a PaplanShop szakértői által szerkesztett blogot, hasznos egészségvédő tippekkel, alváskultúrával kapcsolatos érdekességekkel és termékismertetőkkel is szolgálnak az Olvasóknak.

Itt érhető el >>

 

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

17 − 4 =

hirdetés