Tepsiben sült zöldségek a téli vitaminhiány megelőzésére

Cékla, sárgarépa, sütőtök, burgonya, esetleg zeller hasábokra vágva.

Könnyű, tápláló, hasznos tápanyagokban gazdag étel, melyet rendszeresen elkészíthetünk a téli hónapokban, ebédre, vacsorára is, köretnek, de magában is fogyaszthatjuk.

Minimális zsiradékkal készül, olívaolajjal locsoljuk meg a sütőpapírral bélelt tepsiben szétterített zöldségeket. Ízlés szerint ízesíthetjük fűszerekkel – kevés rozmaringgal, fűszersóval hintsük meg -, szórjuk meg mandulaszeletekkel süssük 20-25 percig.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 9 =

hirdetés