Töltött cukkini paradicsomos-shimeji gombás mártással
A shimeji gomba a japán, ázsiai konyha egyik kedvenc alapanyaga; ha nem is minden üzletben, már nálunk is beszerezhető. Hajnalka a töltött cukkinihez kínált mártáshoz ezt a gombát használta, de csiperke- vagy laskagombával is elkészíthető. Hozzávalók (4 adaghoz) A töltött cukkinihez 2 közepes cukkini 1 közepes fej vöröshagyma 1 nagyobb sárgarépa 1 kis zellergumó 1 közepes burgonya 1 ek rizs kevés olaj só bors Erős Pista majoranna apróra vágott petrezselyemzöld pár szelet mozzarella sajt A mártáshoz 1 közepes fej lilahagyma 150 g shimeji gomba 3 paradicsom … Bővebben: Töltött cukkini paradicsomos-shimeji gombás mártással
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba