Töltött tojás libamájpástétommal

A töltött tojás egyszerűen elkészíthető, sokféleképpen ízesíthető. Lehetőleg nagy méretű tojásokat szerezzünk be hozzá, s persze az sem hátrány, ha a tojás ökológiai gazdálkodásból való.

Hozzávalók családi adaghoz

6 keményre főzött tojás

1 kis doboz libamájpástétom

2 ek mustár

2 ek majonéz

1 mk só

toltott_tojas_1

Elkészítés

A tojásokat főzzük keményre, hideg vízben hűtsük ki, majd pucoljuk meg.

Hosszában vágjuk ketté őket, kis tálba szedjük ki a sárgájukat.

A főtt tojássárgákat keverjük csomómentesre a fellazított libamájpástétommal, a mustárral, a majonézzel, sózzuk. Ha tömörnek érezzük a tölteléket, puha vajjal lazíthatjuk.

A tölteléket habnyomón keresztül adagoljuk a felezett tojásokba.

Megszórhatjuk pirospaprikával, apróra vágott snidlinggel, újhagymával.

hirdetés 

hirdetés 

Még több töltött tojás

Négyféle töltött tojás, a majonéz és a hagymapor készítési ismertetőjével

Négyféle töltött tojás, a majonéz és a hagymapor készítési ismertetőjével

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − nyolc =

hirdetés