Újrahasznosítás a konyhában: csokikanál, bonbon húsvéti csokiból

Maradék húsvéti nyuszi- és tojáscsokoládéból csokikanál és bonbon készíthető – táblás csokoládéból is alkothatunk. Szilikon csoki- vagy bonbonforma szükséges hozzá. Hat csokikanál jött ki egy kicsi, egy közepes csokinyúlból és egy csokitojásból. Ha csokibonbont készítünk, tetszés szerint ízesíthetjük durvára vágott dióval, mogyoróval, mandulával, aszalt gyümölcsökkel.

Az összetört csokoládét vízgőzben olvasztottuk fel, majd a szilikon formába kanalaztuk. Hűtőben 5-10 perc alatt megdermed. Gasztroajándékként is elkészíthető, például ajándékbögre mellé.

hirdetés 

hirdetés 

Szilikon kanál csokiforma – itt kapható >>

Szilikon bonbonkészítő – háromféle formában itt kapható >>

Fotó: Életszépítők

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + 1 =

hirdetés